Pärast ema surma on Antonia käinud pidevalt isal Johannesburgis külas, et aidata tal leinaga ja üksildase eluga paremini toime tulla. Hiljuti aitas tütar isal vanadekodusse kolida.

"Mu isa jäi samasse majja elama mitmeteks aastateks, ta ei tahtnud seal mitte midagi muuta," sõnas tütar.

Üheks viimaseks juhtnööriks enne haiglasse minekut neli aastat tagasi palus Phedre abikaasal vannitoas olevaid taimi kasta. Mees loomulikult tegi seda pärast naise surma väga korrapäraselt. Ta oli enda üle uhke, et suutis lahkunud abikaasa taimi nõnda hea tervise juures hoida.

Kui Antonia jälle isa aitamiseks Johannesburgi lendas, siis avastasid nad midagi veidrat. Nimelt oli vannitoas olev taim kunstlik.

"See oli spetsiaalne lillepott, millele oli sisse ehitatud ka äravool. Mingil hetkel asendas ema tõenäoliselt õige taime kunsttaimega," rääkis tütar.

Tütar ja isa teadsid, et emal oli väga unikaalne huumorimeel. Phedre oli meelega palunud abikaasal taime kasta, kuigi ta ise teadis, et tegu ei olnud päris taimega.

"See oli väga naljakas, kui me seda teada saime. Me naersime väga palju. Ema oleks nagu jälle hetkeks meiega olnud," oli tütar õnnelik.