"Kuningatapja kroonikad" koosneb hetkel kahest raamatust ("Tuule nimi" ja "Targa mehe hirm") ning kolmest lisaloost, kuhu kuuluvad "Vaikivate asjade aeglane settimine", "How Old Holly Came to Be" ja "The Lightning Tree". Kolmas põhiosa "The Doors of Stone" pole veel ilmunud.

Esialgse "Ämblikmehe" triloogia ja suurepärase õudusseeria "Evil Dead" režissöör Sam Raimi peab hetkel läbirääkimisi filmistuudioga Lionsgate, et asuda "Kuningatapja kroonikate" esimese osa lavastajatooli.

Sam Raimi jaoks pole eepilised fantaasiafilmid võõrad, kuigi need pole tal alati väga hästi õnnestunud - "Oz the Great and Powerful" oli kesine ning "Evil Deadi" kolmas osa "Army of Darkness" polnud ka päris tavaline fantaasiafilm. Raimi on aga suuteline haldama suuri efektipõhiseid projekte ning hea stsenaariumi korral on tema filmides tavaliselt ka suurepärased tegelased.

Filmi produtsent ja helilooja on Broadway muusikali "Hamiltoni" staar ja looja Lin-Manuel Miranda ning stsenarist on Lindsey Beer, kelle seniste tööde hulka kuulub näiteks möödunud aasta halvim film "Transformerid: Viimane rüütel". Nii et selle põhjal võib teha omad järeldused.

Telekanal Showtime on praegu arendamas ka raamatuseerial põhinevat teleseriaali.

Allikas: Variety