Vastab Amori nõustaja:

Meeldimine ei ole enamasti seotud vanusega. Vanusest küll räägitakse palju, aga samas ka öeldakse tihti seda, et vanus on ainult number. Olulisem suhetes on tõesti tunda, et usaldad partnerit.
Seksuaalelus on samuti oluline usaldada. Kui tunned, et soovid rohkem intiimsust kui tema, siis võite rääkida, kuidas ja mida tunnete, aga meeldivalt ja lahedalt.

Alati tuleb arvestada suhetes, et inimestel võivad olla erinevad soovid ja erinev seksuaalse läheduse vajadus. Seda on hea austada ja aktsepteerida. Karta pole vaja. Leia olukord, kus rääkida meeldivalt ja pingevabalt. Et teil mõlemal oleks hea ja meeldiv olla. Kõige tähtsam, et see vestlemine ei kukuks välja kuidagi süüdistades, negatiivselt. Hea viis on rääkida, mida Sina tunned ja julgustada partnerit rääkima.

On üks armas tehnika: Lähete jalutama. Teete plaani jalutaada mingi sihtmärgini. Et jalutusel oleks algus ja lõpp. Minnes sihtmärgini räägid Sina, mida tunned, soovid, mõtled ja unistad ning tagasiteel räägib tema. Üksteist ei sega tema korra ajal. Nii saate segamatult rääkida ja kuulata.