Elad nüüd Soomes. Kuidas meeldib ja kaua oled seal olnud?

Mul ei olnud Soomega mitte mingeid plaane tegelikult. Kõik lihtsalt juhtus nii, kuid ma olen väga rahul ja olen olnud siin aasta aega.

Mis sind siis Soome kolima ajendas?

Peale lahkuminekut olin olnud vaba ja vallaline peaaegu aasta ning loomulikult tahtsin inimestega suhelda. Tegin sotsiaalmeediasse konto ja hakkasin suhtlema. Leidsin ideaalse paarilise ning kui esimest korda seda inimest päris elus nägin, tabas mind ka Amori nool. Alguses käisin umbes pool aastat Eesti ja Soome vahet kogu aeg, kuid lõpuks öeldi, et mis oleks, kui ma koliks päriselt Soome. See otsus tuli kiirelt, sest leidsin inimese, kellega olen õnnelik ja tundsin, kuidas uus energia minusse tuli. Ma oleks nagu uuesti sündinud.

Kui võrdleksid Eestit ja Soomet, siis mis on kõige suuremad erinevused, mille esile tooksid?

Ma arvan, et Soome on oma tegemistega vähemalt kümme aastat Eestist ees ja kõige suurem erinevus on näiteks ajalugu, sotsiaalmajanduslik olukord. Riik on rohkem avatud uutele asjadele. Inimesed naeratavad rohkem ja on rahulikud.


Oled sa rahul sellega, kus sa oled, kes sa oled ja mida teed?

Noorukieas unistasin ikka majast, naisest ja lastest, kuid reaalsus on midagi muud ning tõepoolest armastus ei küsi sugu. Mul läks aega, et endale tunnistada lõpuks, et asjad on nii nagu nad on ja kui ma kusagilt loen kommentaari à la see on ravitav, siis mingu oma jutuga kukeseenele. Ma olen väga rahul oma elu ja valikutega ja kuna saan ka muusikat teha, siis polegi nagu millegi üle nuriseda. Ma olen väga õnnelik!

🙈💁🏼‍♂️ siis kui “alter ego” tuleb välja

A post shared by VAIDO NEIGAUS | MJ PRODUCTION (@vaidoneigaus) on Oct 15, 2017 at 6:00am PDT

Loe lähemalt mehe tulevikuplaanidest ja uuest albumist Noorte Häälest.