1. Amy Poehler ja Ike Barinholtz - “Õed sõgedad” ("Sisters")

Kas stseen nägi seksikas välja? Kindlasti mitte. Maura (Amy Poehler) lihtsalt ei jäta enne, kui saab naabruskonna kuuma kuti James’i (Ike Barinholtz) voodisse. Sündmus leiab aset keset majapidu, aga kõik läheb valesti: põlev küünal kukub James’ile peale ja lisaks jääb Maura baleriiniga mängutoos James’ile väga õnnetusse kohta kinni.

2. Seth Rogen ja kõik teised

Rogen on tuntud eelkõige halbade seksistseenide pärast. Filmis “Kõht ette” ("Knocked Up") nägi stseen välja nagu tüüpiline purjus tüüp üritab naist kabistada. Filmis “Zack ja Miri teevad porri” ("Zack and Miri Make a Porno") oli see veider seks parimate sõpradega vahel. Linateoses “Jälgi ja kanna ette” ("Observe and Report") nägi seksistseen välja nagu oksele ajav vägistamine kohtingu ajal. Rogen saab “lisapunkte” ka selle eest, et ta kirjutas midagi taolist ka filmi “Superbad – ülikõva” ("Superbad")..

3. Jennifer Lopez ja Ben Affleck - “Gigli”

Vaieldavalt üks halvimaid filme, mis on kunagi tehtud ja kuhu on lisatud ebaõnnestunud seksistseen kahe näitleja vahel, kes sellel ajal veel omavahel suhtes olid. Stseenis on näha, et paarikese vahel pole keemia ja võib-olla on asi ka selles, et neil on seljas liiga palju riideid.

4. Amy Schumer ja John Cena - “Nagu hunnik õnnetust” ("Trainwreck")

Kui asi jõuab seksika jutuni, siis Steven (Cena) seda kindlasti ei valda. Kui Amy palub tal aga rohkem rääkida, hakkab Steven jutustama hoopis jõusaalis käimisest ja muust taolisest. Kindlasti on stseen ebaõnnestunud ja pole seksikas.

5. Elizabeth Berkley ja Kyle McLachlan - “Showgirls”

Staarihakatis Nomi Malone (Berkley) seksib samamoodi nagu tantsib (ja sööb burgereid) ehk vihasel ja ükskõiksel moel nagu ta võitleks mingi paha deemoniga. McLachlan elas lihtsalt kaasa. Eriti siis, kui Nomi kallutab end märgatavalt taha, et kogeda kõige suuremat orgasmi, mis kunagi linti on võetud.

6. Justin Timberlake ja Cameron Diaz - “Halb õpetaja” ("Bad Teacher")

Kui kuskil kujutatakse midagi nii jubedat nagu kuiv seks, siis film “Halb õpetaja” on selleks suurepärane näide. “Seksikas” stseenis on kujutatud lamavat ja üleni riietes Cameron Diaz’t, kelle vastu hõõrub ennast samuti üleni riides Justin Timberlake. Võib-olla on konkreetse stseeni vaatamine isegi ebamugavam, kui näitlejatel seda tehes.

7. Kristen Wiig ja Jon Hamm - “Pruutneitsid” ("Bridesmaids")

Film algab Annie kujutamisega, kes lamab peale kuuma ööd Jon Hammiga voodis. Kogu stseen pole üldsegi mitte erootiline ja kujutab vaid itsitavaid ning end ebamugavalt tundvaid inimesi.

8. Tom Cruise ja Nicole Kidman - “Silmad pärani kinni” ("Eyes Wide Shut")

Selle filmi seksistseeni igasugune erootilisus kadus peale kuulujutte, et tollal koos olnud paarike tegi seda päriselt.

9. Kõik filmis “Tuba” ("The Room")

Tommy Wiseau õõvastav debüütfilm on tuntud kui halbade filmide “Kodanik Kane” ja seda paljudel põhjusel: pikad, ebaõnnestunud igavad seksistseenid.

10. Patrick Wilson ja Malin Akerman - “Valvurid” ("Watchmen")

Seksistseen kahe superkangelase vahel on selles filmis samas seksikas nagu tooli vaatamine. Stseeni on niigi raske jälgida, aga kui see kulmineerib veel purskega leegiheitjast, läheb asi kindlasti üle käte.

11. Heather Locklear ja hunnik sammalt - “The Return of Swamp Thing”

On tore, et filmi vaatamise ajal pole tunda lõhnu. Vaevalt tahab keegi mõelda soole ja samblale, kui asi puudutab seksi.

12. Billy Bob Thornton ja Halle Berry - “Koletise ball” ("Monster's Ball")

Stseen kujutab täpselt seda, mis juhtub siis, kui kaks erinevat väikelinna kodanikku tunnevad end peale mõlema laste surma eriti üksildasena. Võib-olla päästis asja natuke Halle Berry imeilus välimus.

13. Katherine Heigl ja vibreerivad püksid - “Inetu tõde” ("The Ugly Truth")

Siis, kui lähed ärilõunale, pead maha pidama suurepärase kõne ja sul jalas vibreerivad püksid, mille puldi on enda kätte saanud 8-aastane, kes tahab nalja teha. Halvim aeg orgasmi saamiseks.

14. Sylvester Stallone ja Sharon Stone - “Spetsialist” ("Specialist")

Mitte kunagi pole kahe seksika inimese vahel olnud nii halba keemiat. Eriti koomiline näeb välja seksistseen duši all. Millest rääkida aga peale seksi? Ikka tööst ja ärist.

15. Jason Statham ja Amy Smart - “Adrenaliin” ("Crank")

Siis, kui sa seksid vihasena sellepärast, et hoida teist inimest elus. Kindlasti mitte seksikas. Eriti veel seetõttu, et see oli avalikus kohas.

16. Lea Thompson ja Space Mallard - “Howard the Duck"

Aasta peale seda, kui Lea Thompson üritas karata oma ajas rändavat poega filmis “Tagasi tulevikku”, mehkeldas ta teises filmis meetripikkuse ajas rändava sinikaelpardiga.

17. Meg Ryan ja Mark Ruffalo - “Lahtine haav” ("In the Cut")

Meg Ryani mängitud kurb pikajuukseline õpetajanna arvab, et salapärane ja agressiivne detektiiv (Mark Ruffalo) võib olla mõrvar. Naine aheldab mehe käeraudadega radiaatori külge ja nad seksivad. Kas arvamus on hiljem muutunud? Loomulikult mitte. Mees on tõenäoliselt ikkagi mõrvar.

18. Sally Kellerman, James Keach ja Nedra Volz - “Moving Violations”

Stseenis on liikluskooli instruktor (Keach), korrumpeerunud kohtunik (Kellerman) ja lühinägelik Loretta. Miski läheb vett vedama, kui pudelipõhjadega Loretta satub keset kohtuniku ja liikluskooli instruktori sadomaso seksistseeni.

19. Jason Biggs ja kook - “Kuum pirukas” ("American Pie")

Kindlasti ei. Milline normaalne inimene otsustaks seksida ema küpsetatud koogiga? Õnneks polnud tegemist punase kirsikoogiga.

Kuigi seeria on ka selliseid stseene.

20. Mia Farrow ja saatan - “Rosemary laps” ("Rosemary's Baby")

Vaene Rosemary Woodhouse. Tema uus korter on imelik, tema naabrid on veidrad ja ta näeb unenägusid seksist soomuselise nahaga saatanaga, kelle silmad meenutavad roomajate omi. Ühel hetkel ärkab naine üles ja tema abikaasa ütleb talle, et hoopis tema seksis naisega sel ajal, kui naine polnud ärkvel.

21. Billy Bob Thornton ja nime prostituut - “Vastik vana” ("Bad Santa")

See konkreetne stseen annab jõuluvanale ja fraasile “ho-ho-ho” täiesti teise uue tähenduse. Thornton kehastab kaubamajas olevat jõuluvana, kes lubab endale tagaruumis vahepalaks hoopis midagi muud. Rõve koht vilksab aga kiiresti mööda, sest seda näidatakse ainult korraks ja näha on vaid mehkeldajate jalgu. Eriti rõvedaks muudab stseeni aga lause “Nüüd ei käi sa nädal aega sital.”

22. Shannon Elizabeth ja porgand - “Jack Frost”

Maailma kõige vihasem lumemees vägistab vaest Shannon Elizabeth’i duši all nii kõvasti, et naine sureb lõpuks tõsiste sisemiste vigastuste tõttu.

Allikas: ew.com