Tuntud näitlejanna sõnul oli hirmsaim kogemus Londonis Savoy hotellis, mis tundus justkui pesapallikurikaga vastu pead saamine. “Ta lükkas mind pikali ja üritas mulle otsa ronida ja end paljaks kiskuda. Ta tegi väga ebameeldivaid asju. Ma tundsin end kui põgenev loom, nagu sisalik. Tegin kõike, et asjad läheks minu, mitte tema rada pidi. ”

Vaid mõni tund pärast intervjuu avaldamist, teatas Suurbritannia politsei, et on algatanud uurimise kahe teise seksuaalse rünnaku osas, milles kahtlustatakse Weinsteini. Pole siiski teada, kas korrakaitsjad pidasid silmas Thurmani räägitut.

Thurman tõi samas intervjuus päevavalgele ka teise tähtsa filmimehe hirmsad teod. Nimelt “Kill Billi” esimest osa 2002. aastal filmides sattus naine kaskadööritrikki ise tehes autoõnnetusse. Quentin Tarantino olevat näitlejannat survestanud ohtliku autoga sõitma, kuigi Thurman seda väga pelgas. naine sattuski õnnetusse, mistõttu tal on igaveseks kaelaprobleemid.

Thurman on aastaid üritanud Tarantinolt selle stseeni videot endale saada, ent üle 15 aasta keerutasid nii filmikompanii Miramax kui Tarantino. Mees olevat aga kaamerapildid näitlejannale pärast Weinsteini vägitegude avalikuks tulemist üle andnud, mistõttu katsub Thurman nüüd saada ametlikku kinnitust, et Miramax oli juhtunus süüdi.

Weinstein ja Thurman tutvusid pärast “Pulp Fictioni” linastumist, film tõi mõlemale suurt kuulsust, mistõttu hakkasid nad suhtlema. Thurmani sõnul teadis ta Weinsteini tunduvalt varem, kui toimus esimene rünne. Mees kutsus näitlejanna aurusauna, kusjuures Thurman oli üleni riides ja Weinstein vaid hommikumantli väel. Õnneks lõpetas filmimogul oma lähenemiskatse, kui Thurman temalt selle kohta aru päris, ning olevat seepärast suisa piinlikkust tundnud. “Ma olin üleni musta nahka riietunud – saapad, püksid, jakk. Mul oli nii palav ja ütlesin talle, et see on ebanormaalne, mida ta enda meelest teeb. Ta hakkas ebalema, sai suisa pahaseks ning jooksis ruumist välja. ”

Intsidendile järgnenud päeval olevat Weinstein saatnud Thurmanile hirmsuure kimbu kollaseid roose kirjakesega “Sul on head instinktid.” Naine tahtis siiski temalt aru pärida ning võttis filmiärimehe hotellituppa igaks juhuks kaasa ka meessoost sõbra. Nimelt ei soostunud Weinstein kohtuma nendega lobby-baaris, vaid nõudis, et nad kohtuksid toas. Siiski avanes näitlejannal võimalus mehele selgeks teha, et asjad nii ei käi: ”Kui sa teed teistele ka nii, nagu mulle tegid, jääd sa lihtsalt ilma enda karjäärist, heast nimest ja perekonnast. Ma võin seda sulle kinnitada.”

Aastate jooksul oli Thurman sunnitud koos Weinsteiniga töötama ning tehtut ka ühistel üritustel reklaamima. Siiski olevat sel korral Tarantinost kasu olnud. Nimelt teatanud näitlejanna Tarantinole sobimatust lähenemiskatsest, mispeale olevat viimane oma kolleegiga tõsiselt rääkinud. Weinstein tunnistas tollal juhtunut. “Ühel hetkel nägin, et tema silmavaade muutus agressiivsest piinlikkust tundvaks. Kõndisin lihtsalt üllatunult minema ja mõtlesin, et see oligi siis see poolik vabandus.”

Weinsteini esindajad saatsid Thurmani jutu vastuväiteks pildi näitlejannast ja filmimogulist koos, tahtes niiviisi näidata, et naise jutt on tühine. Pildi juures oli kiri: “Meil on rohkelt pilte, mis tõestavad härra Weinsteini ja preili Thurmani tugevat suhet läbi aastate, soovime, et New York Times oleks ka need avaldanud. Weinstein tunnistab piinlikku vahejuhtumit 25 aastat tagasi Inglismaal, kuna ta luges Thurmani saadetud signaale lihtsalt valesti, kuna nad olid Pariisis flirtinud. Weinstein vabandas kohe ning kahetses väga. Küll aga on naise väited füüsilisest rünnakust valed. Kuuleme esimest korda millestki sellisest. Kehalist kontakti mehe lähenemiskatsses polnud ning Weinstein on seepärast kurb ja segaduses, miks tema hea kolleeg ja sõber ootas veerand sajandit, et need süüdistused avalikustada. On nad ju ometigi pikka aega koos töötanud. Ajalugu näitab sündmusi teises valguses.”