Osana kuninglikust tuurist Rootsi ja Norrasse külastas Suurbritannia troonipärija ka Norra tulevase kuninga residentsi, et üheskoos lõunat süüa. Joonelt hakkasid inimesed kõrvutama kaht kuninglikku paleed, kuna need on kui öö ja päev. Skandinaavia riigi hubane ja moodne kujundus on Suurbritannia toretseva ja antiikse stiiliga suures kontrastis.

Siiski ei piirdunud inimesed vaid kuningakodade võrdlusega, vaid kõrvutati ka kahte tulevast kuningannat. Mette-Marit tundis end visiidil vabalt, ent Kate oli kammitsetud, isegi siseruumis, Norra kroonprintsi- ja printsessi kodus, ei võtnud ta mantlitki seljast.

Cambridge’i hertsoginna jäi pildile oma ploomikarva Dolce & Gabbana mantlis, mis ilusasti ta beebikõhtu soojendas. Kuigi Norras on tõepoolest hetkel sooja vaid viie kraadi ringis, oli kuningapere toas kahtlemata siiski tunduvalt soojem, mistõttu ongi kummaline, et Kate mantlit seljast ei võtnud.

Viimasel ajal on palju räägitud kuningliku perekonna rangetest käitumisreeglitest. Pidi ju Meghan Markle loobuma värvilistest küünelakkidest ja kontodest sotsiaalmeedias. Nüüd tuli välja, et kuningliku perekonna naised on kammitsetud veel ühest reeglist – nad ei tohi avalikkuse ees riietuda. See reegel hõlmab ka üleriiete selgapanemist ja äravõtmist, kuna tegevus olevat oma olemuselt daamile kohatu. Kuigi Kate oli antud puhul siseruumis, ümbritsesid teda siiski kaamerad, mistõttu oligi ta sunnitud palitu selga jätma.