Alustame nimekirja lõpust ja liigume kõige populaarsemateni.

19. Fine Brothers Entertainment (FBE) - 16,7 miljonit jälgijat

No. 19: Fine Brothers Entertainment (FBE) — 16.7 million subscribers

Brooklynist pärit Benny ja Rafi Fine on loonud huvitava videoseeria inimeste reaktsioonidest: kuidas reageerivad teismelised, pensionärid, lapsed ja teised juutuuberid. Vennad näitavad inimestele populaarseid videoid ja filmivad nende reaktsioone. 2016. aastal üritasid vennad reaktsioonivideoid patenteerida, ent tulutult. See tekitas inimestes hoopis pahameelt ja nad kaotasid jälgijaid.

18. KSI - 17,5 miljonit jälgijat

No. 18: KSI — 17.5 million subscribers

KSI, kodanikunimega Olajide Olatunji on Briti juutuuber, muusik, koomik ja näitleja. Alguses mängis ta lõputult spordimänge, kuid 2009. aastal hakkas ta postitama ka videoid iseendast, milles ta mängis või kommenteeris videomänge. Siis oli tema kasutajanimi KSIOlajidebt. Aastate jooksul on KSI muutunud populaarsemaks peamiselt tänu oma lahedale olekule.

17. DanTDM (TheDiamondMinecart) - 17,7 miljonit jälgijat

No. 17: DanTDM — 17.7 million subscribers

Oletatavalt teenis 26-aastane Daniel Middleton 2017. aastal 16,5 miljonit dollarit. DanTDM on professionaalne juutuuber, kes teab peamiselt postitusi mängust Minecraft. Eelmisel aastal korraldas mees viimse piletini väljamüüdud maailmaturnee Sydney ooperimajas. Forbes'i järgi on DanTDM 2017. aasta kõige kõrgemini tasustatud juutuuber.

16. JennaMarbles - 17,83 miljonit jälgijat

No. 16: JennaMarbles — 17.83 million subscribers

JennaMarbles, kodanikunimega Jenna Mourey on pikka aega olnud üks tuntumaid staare YouTube'is. 31-aastane Mourney alustas oma karjääri koos BarStool Sports'iga ja üsna pea postitas ta video pealkirjaga "How to Trick People into Thinking You're Good Looking". Videost sai kiiresti täielik netihitt, mis muutis Mourney tuntuks. Peamiselt postitab naine komöödiavideoid. Mourney on esimene sotsiaalmeediastaar, kelle vahakuju on Madame Tussauds'i vahakujude muuseumis New Yorkis.

15. Jacksepticeye - 17,89 miljonit jälgijat

No. 15: Jacksepticeye — 17.89 million subscribers

Jacksepticeye ehk Seán William McLoughlin on 27-aastane iirlane, kes on peamiselt tuntud oma Let's Play videote ja videoblogide poolest. McLoughlin alustas karjääri juutuuberina 2012. aastal. Mehe tähelend sai alguse, kui tuntud juutuuber PewDiePie teda ühes oma videopostituses mainis. McLoughlin ise kutsub end YouTube'i kõige energilisemaks videomängude kommentaatoriks.

14. Felipe Neto - 18,7 miljonit jälgijat

No. 14: Felipe Neto — 18.7 million subscribers

Felipe Neto on 30-aastane Brasiiliast pärit vlogija ja koomik. 2012. aastal sai tema YouTube'i kanalist esimene miljoni jälgijaga kanal Brasiilias. Viis aastat hiljem andis ta Netflix'is välja poolteisttunnise komöödiafilmi "My Life Makes No Sense".

13. Markiplier - 19,5 miljonit jälgijat

No. 13: Markiplier — 19.5 million subscribers

Markiplier ehk Mark Fischbach on 28-aastane juutuuber, kes postitab videoid erinevatest mängudest. Peamiselt keskendub ta õudus- ja põnevusmängudele. Mehe stiil on küllaltki energiline. Ükskord ütles ta, et soovib jõuda muusika ja näitlemiseni. Kunagi õppis Fischbach Cincinnati ülikoolis biomeditsiinitehnikat, ent ta jättis YouTube'i tõttu kooli pooleli.

12. NigaHiga - 20,4 miljonit jälgijat

No. 12: NigaHiga — 20.4 million subscribers

27-aastase mehe kodanikunimi on Ryan Higa ja ta on peamiselt tuntud komöödiavideote poolest, mida on vaadatud üle kolme miljardi korra. Vahel kommenteerib Higa oma videotes ka popkultuuri. 2006. aastal tegid Higa, Sean Fujiyoshi, Tim Enos ja Tarynn Nago YouTube'i kanali The Yabo Crew.

11. Yuya - 20,5 miljonit jälgijat

No. 11: Yuya — 20.5 million subscribers

Yuya ehk Mariand Castrejon Castañeda on 24-aastane Mehhikost pärit ilublogija ja juutuuber. Ühtlasi on ta kõige populaarsem juutuuber Mehhikos. 2009. aastal võitis Yuya YouTube'i jumestusvõistluse olles vaid 16-aastane. Peale seda tegi ta endale kanali nimega lady16makeup. Lisaks on Yuya võidelnud soolise võrdsuse eest, avaldanud kaks raamatut, meigikollektsiooni ja parfüümi nimega #True. Yuya eesnimi Mariand tuleneb tema vanemate eesnimedest, milleks on Maribel ja Andrés.

10. Vegetta777 - 20,8 miljonit jälgijat

No. 10: Vegetta777 — 20.8 million subscribers

Vegetta777 kodanikunimi on Samuel de Luque. Ta on 28-aastane hispaanlasest juutuuber, kes teeb videoid peamiselt Minecraft'ist, Battlefield'ist, Saint's Row'ist, Garry's Mod'ist ja veel mõnest mängust. De Luque postitab keskmiselt kaks-kolm videot päevas. Tema peamised fännid on Hispaanias ja Ladina-Ameerikas.

9. VanossGaming - 22,3 miljonit jälgijat

No. 9: VanossGaming — 22.3 million subscribers

Vanoss ehk Evan Fong on 25-aastane kanadalane, kes teeb peamiselt naljavideoid sellest, kuidas ta mängib erinevaid mänge. Tema videod on märkimisväärsed hea montaaži poolest. Fongi kasutajanimi tuleneb sellest, et tema isa kasutas kunagi PlayStation'iga mängides kastajanime vanoss62, mille Fong hiljem üle võttis. Nimi Vanoss tuleb aga nimest VANOS, mis tähendab muutuvate gaasijaotusfaasidega süsteemi, mida kasutab BMW.

8. Smosh - 22,6 miljonit jälgijat

No. 8: Smosh — 22.6 million subscribers

Alguses oli Smosh Ian Hecox'i ja Anthony Padilla komöödiakanal. See oli üks esimesi sensatsioone YouTube'is, mis sai kiiresti populaarseks ja tegi palju nalja popkultuuri ja videomängude üle. 2017. aasta juunikuus otsustas Anthony Padilla aga Smoshist lahkuda ja tegi endale isikliku kanali, millel on nüüdseks üle kahe miljoni jälgija.

7. Fernanfloo - 26,2 miljonit jälgijat

No. 7: Fernanfloo — 26.2 million subscribers

Fernafloo ehk Luis Fernando Flores on 24-aastane juutuuber El Salvadorist, kes on kuulus peamiselt videomängude mängimise poolest. Vahel on tema videotes näha ka tema koera.

6. Dude Perfect - 26,5 miljonit jälgijat

No. 6: Dude Perfect — 26.5 million subscribers

Kanalit teevat kaksikvennad Cory ja Coby Cotton ning nende kolm kooliaegset sõpra. Nad kõik mängisid keskkooli ajal jalgpalli ja nende kanal on peamiselt spordimängudest, trikkidest ja komöödiast. Vahel teevad nad nalja ka stereotüüpide üle spordis.

5. Canal KondZilla - 26,6 miljonit jälgijat

No. 5: Canal KondZilla — 26.6 million subscribers:

29-aastane Brasiiliast pärit Konrad Dantas on muusikavideote režissöör, kelle YouTube'i kanal on kogunud tuntust väga kiiresti. Tema esimene postitus oli muusikavideo Brasiilia räppar Nego Blue'st 2012. aastal.

4. Whinderssonnunes - 26,7 miljonit jälgijat

No. 4: Whinderssonnunes — 26.7 million subscribers

Whindersson Nunes on 23-aastane Brasiiliast pärit juutuuber ja vlogija, kes postitab peamiselt komöödiavideoid, paroodiaid, laule ja räägib enda igapäevaelust. Ta alustas videote tegemist 15-aastaselt.

3. ElRubiusOMG - 27,3 miljonit jälgijat

No. 3: ElRubiusOMG — 27.3 million subscribers

ElRubiusOMG ehk Rubén Doblas Gundersen on 27-aastane Hispaaniast pärit juutuuber. Ühtlasi on ta on kõige populaarsem juutuuber Hispaanias. Ta postitab videoid arvutimängudest ja 2016. aastal sai ta aasta juutuuberi auhinna.

2. Germán Garmendia (HolaSoyGerman.) - 33,1 miljonit jälgijat

No. 2: Germán Garmendia (HolaSoyGerman.) — 33.1 million subscribers

Germán Garmendia on pärit Tšiilist ja ta on ühtlasi Ladina-Ameerika kõige populaarsem juutuuber, kes teeb komöödia- ja muusikavideoid. 2016. aastal avaldas ta raamatu pealkirjaga "#Chupaelperro" ja sai tuntuks oma videoga "Las Cosas Obvias De La Vida" ehk "Ilmselged asjad elus". Lisaks kanalile HolaSoyGerman. on Garmendial ka kanal nimega JuegaGerman, mis on videomängudest.

1. PewDiePie - 60,4 miljonit jälgijat

No. 6: Felix Kjellberg (PewDiePie) — $12 million

PewDiePie kodanikunimi on Felix Arvid Ulf Kjellberg. Ta on Rootsist pärit 28-aastane juutuuber, kelle YouTube'i kanal on üks kiireimini kasvava vaatajaskonnaga. Oletatavalt oli PewDiePie 2017. aasta sissetulek 12 miljonit dollarit. 2016. aastal valis Time ta 100 maailma kõige mõjuvõimsama inimese hulka.

Allikas: businessinsider.com