"Solo: Tähesõdade lugu" ("Solo: A Star Wars Story")

Pärast 2016. aastal linastunud "Star Warsi" antoloogiafilmi "Rogue One: Tähesõdade lugu" suurt edu oli selge, et Disney jätkab lisaosade lainel ning järgmiseks ongi Harrison Fordi poolt kehastatud Han Solo tegelaskuju noorusaega kujutav, mis viib meid aega enne kui mees liitus mässajatega. Filmi nimeks on "Solo: Tähesõdade lugu" ("Solo: A Star Wars Story") ning peaosas on Alden Ehrenreich. Nüüd on olemas ka esimene treiler! Loe filmi kohta ka pikemalt.

"Solo: Tähesõdade lugu" linastub 25. mail.

"Punane varblane" ("Red Sparrow")

Märtsis linastuv 20th Century Foxi toodetud "Punane varblane" ("Red Sparrow") on lugu Vene spioonist (Jennifer Lawrence), kelle kokkupuude CIA agendiga paneb mõlema elud ohtu. Film põhineb endise CIA töötaja Jason Matthewsi raamatul, mis kujutab spioonide tööd. Loe filmi kohta ka pikemalt.

"Punane varblane" linastub 2. märtsil.

"Kena vaikne kohake" ("A Quiet Place")

Emily Blunt (tulevane Mary Poppins) ja vanasti komöödianäitlejana tuntud John Krasinski, kes on ka filmi režissöör, elavad treileri järgi maailmas, kus ei tohi teha ühtegi häält, sest vastasel juhul näeb neid miski, mille kuju meile õrritajad õnneks väga palju ära ei näita. Loe filmi kohta ka pikemalt.

"Kena vaikne kohake" linastub 4. mail.

"Jurassic World: Langenud kuningriik" ("Jurassic World: Fallen Kingdom")

Järg 2015. aasta hittfilmile "Jurassic World: Sauruste maailm" kannab nime "Jurassic World: Langenud kuningriik" ning selle lavastaja on seekord õudusfilmi "Orbudekodu" ja katastroofifilmi "Ilmvõimatu" režissöör Juan Antonio Bayona. Steven Spielbergi alustatud "Jurassic" filmiseeria 5. osa linastub suvel. Loe filmi kohta ka pikemalt.

"Jurassic World: Langenud kuningriik" linastub 8. juunil.

"Pilvelõhkuja" ("Skyscraper")

Alles võitles Dwayne Johnson näiliselt pahade poole üle läinud Vin Dieseliga, sattus videomängu ning on varsti võitlemas ka hiiglaslike loomadega, kuid paistab, et juulis võitleb ta ka pilvelõhkujas terroristidega. Kas see on tõesti tema versioon "Visa hingest"?

"Pilvelõhkuja" linastub 13. juulil.

"Võimatu missioon: Tagajärjed" ("Mission Impossible - Fallout")

Kuuenda "Võimatu missiooni" värske treiler tõestab, et Tom Cruise on endiselt maailma suurim, parim ja hulljulgeim filmistaar.

"Võimatu missioon: Tagajärjed" linastub 3. augustil.

"The Cloverfield Paradox"

See film kandis pikka aega nime "The Untitled Cloverfield Movie" ja hiljem ka "God Particle". Tegu on 2008. aasta "Cloverfieldi", milles hiiglaslik koletis ründas New Yorki ja 2016. aasta "Cloverfieldi tee 10" ("10 Cloverfield Lane") järjega, mis seekord käitub hoopis eelloona, sest nagu treilerist näha, siis leiab lugu enne või umbes samal ajal aset kui esimene osa. Film kinodesse ei jõua, kuid on juba praegu Netflixis. Film oli ka Kinoveebi oodatuimate 2018. aasta filmide hulgas.

"Cloverfieldi" väga kummalise frantsiisi järgmine osa kannab nime "Overlord" ning see peaks oktoobris ka kinodesse jõudma.

"Tasujad: Igaviku sõda" ("Avengers: Infinity War")

Esimene osa Marveli seniste superkangelastefilmide viimasest vaatusest kannab nime "Igaviku sõda" ("Infinity War") ning see lõpetab meile tuttavate superkangelaste loo senisel kujul ära, sest kangelased astuvad vastu seni võimsamale vastasele Thanosele ning koomiksites toimuvat silmas pidades ei pääse sellest lahingust kõik elusana. Loe filmi kohta ka pikemalt.

"Tasujad: Igaviku sõda" linastub Eesti kinodes 27. aprillil.

"Tom Clancy’s Jack Ryan"

Stephen Kingi "Castle Rock"

HBO seriaali "Westworld" 2. hooaeg

Seriaal "Unsolved: The Murders of Tupac and The Notorious B.I.G."