1. Kevin Sorbo

"Heraklese" teleseriaali staar Kevin Sorbo võttis pärast Fergusoni toimunud massirahutusi sõna oma Facebooki seinal ning nimetas rahutustel osalejaid luuseriteks ja loomadeks, kellel on nüüd ilmselt kahju, et Obama omal ajal presidendiks valisid.

Sorbo ei saanud ilmselgelt probleemist aru ega suutnud mõista, et Fergusonis toimunu oli siiski seotud palju suuremate ja sügavamate poliitiliste probleemidega.

2. James Woods

James Woods on suurepärane näitleja, keda on nii Family Guy kui ka Simpsonid väga põhjalikult parodeeritud. Woodsil on päris mitu suurepärast filmi, mille hulgast tooks välja kohe "Videodrome", "Once Upon a Time in America", "Salvador" ja "Ghosts of Mississippi".

Woods kirjutas oma Twitteris aga midagi väga kohatut transsoolise lapse ja tema perekonna kohta, vihjates, et laps tapab ühel hetkel oma perekonna, tükeldab nad ja topib jäänused külmikusse.

Hiljuti avaldas mees arvamust ka USA-s palju probleeme ja ühe surma kaasa toonud konföderatsiooni kangelastele pühendatud ausamba eemaldamise teemal, andes mõista, et samamoodi eemaldatakse ka Iwo Jimale pühendatud ausammas.

3. Charlie Sheen

Keda pole Sheen solvanud? Ta nimetas oma eksnaist Denise Richardsit neegriks ning liitus inimestega, kes arvasid, et 44. USA president Barack Obama ei sündinud Ameerika Ühendriikides.

4. John Wayne

"Ma usun valgete ülemvõimu senikaua, kuni mustad on end vastutavaks harinud", ütles John Wayne 1971. aasta mais Playboy ajakirjale.

5. Paris Hilton

Hilton ütles korra, et ta ei talu mustanahalisi ning ta ei puudutakse mitte kunagi neid, sest see oleks rõve.

6. Adam Sandler

Kui Sandler tegi ühte järjekordselt kohutavat Netflixi filmi "Ridiculous Six" juhtus midagi, mida ei tohiks enam ammu filmides teha. Esiteks osales Sandler filmis, mis oli põhimõtteliselt klassikalise vesterni "Magnificent Seven" paroodia ning teiseks kaasati filmi ka Ameerika põliselanikke. Nende kaasamine oli pigem hea, aga asi kiskus hapuks, kui nad kõik filmi võtetelt lahkusid, sest leidsid, et film suhtub põliselanike kultuuri ja minevikku mõnitavalt.

Sandler ise probleemi ei näinud, aga eks põliselanike lahkumine näitab juba, et probleem siiski oli.

7. Shia LaBeouf

LaBeouf on palju öelnud ja teinud, kuid viimati paistis ta silma video poolest, milles ta ütles, et mustanahaline politseinik läheb põrgusse, sest ta on mustanahaline.

8. Mel Gibson

Gibsoni väljaütlemistest oleme juba kirjutanud ning ta on sellest ka üle saanud ja oma nime Hollywoodis taastanud, kuigi see ei kustuta minevikku.