"Venom" peaks olema Sony enda Marveli universumi esimene film (ehk filmid, mis põhinevad neile kuuluvatel Marveli tegelastel), kuhu kuulub ka möödunud aastane "Ämblikmees: Kojutulek", sest see film valmis Sony ja Marveli stuudio koostööga pärast seda, kui Sony kaks viimast katsetust Ämblikmees suurele ekraanile tuua väga vilja ei kandnud.

Põhimõtteliselt eksisteerivad uus Ämblikmees ja ka Venom samas universumis, kuigi "Ämblikmees: Kojutulek" oli osa Marveli filmiuniversumist, kuhu Venom tegelikult ei kuulu, sest vastavat lepet pole Sony ja Marvel omavahel teinud. Ühesõnaga, see kõik on natuke keeruline, aga tegelikult mitte nii väga.

Venomit saime kinolinal esmakordselt näha 2007. aasta "Ämblikmehe" kolmandas osas, aga seal oli koomiksites ja animaseriaalides alati eriti võimas, võigas ja painajalik tegelane muudetud väetiks tüübiks, kes ei tahtnud eriti maski peas kanda. Ja Venom näeb kõige parem välja, kui tal on mask peas! Sest inimese ja sümbioodi tulemusena sündinud Venom näeb eriti jube, aga samas ka lahe välja.

5. oktoobril linastuva filmi režissöör on Ruben Fleischer, kes tõi sellised filmid nagu "Zombieland", "30 Minutes or Less" ja "Gangster Squad".

Näitlejatest teevad kaasa veel Michelle Williams, Riz Ahmed, Woody Harrelson, Jenny Slate jpt. Kuulujuttude kohaselt teeb pisikese rolli ka Tom Holland Ämblikmehena, keda näeme ka üsna pea "Tasujad: Igaviku sõjas".