Intervjueerija küsis temalt joonelt, kuidas Teague kaasaga kohtingutel käib, kas ta reserveerib laua kahele või kuidas see täpselt käib. Naine aga teatas, et nad lähevad hoopis koos teise paariga topeltdeidile, niisiis on neid ootamas suisa laud neljale, kuna tema parim sõbranna on suhtes Jacki kummitusest sõbraga: “Me käime küll kohtingutel ja mul on ka sõbranna, kes kurameerib Jacki parima sõbraga, seega tihtipeale on need kohtingud neljale. Ja tõepoolest, neile on toolid ja ostame neile ka joogi – Jackile meeldib rumm ja Matthewle õlu, seame need nende ette, et näidata oma austust.”

Amanda ja Jacki, kes suri millalgi 18. sajandil, abielu sõlmiti Iirimaa rannikul ühel laeval. Naise sõnul on nad tavaline paar, nad tülitsevad, käivad väljas ja isegi seksivad. Naljakal kombel teenib naine elatist “Kariibi mere piraatide” filmi kangelast Jack Sparrowit järele tehes ning tema sõnul just seetõttu Jack tema juurde tuligi, naine ei ole küll enda kaasat kunagi näinud, ent usub, et ta sarnaneb samanimelisele filmikangelasele.

“Ta on mu hingesugulane, ma olen nii õnnelik. See on minu jaoks ideaalne suhe. Paljud ei saa aru spirituaalsetest suhetest, aga see võiks ka neile meeldida. Niisiis ma levitangi seda praktikat,” rääkis naine. Tema sõnul algas tema ja piraadi romans ühel 2014. aasta õhtul, kui ta voodis lebas ja tundis enda kõrval olevat kellegi vaimu energiat. Kui naine avastas, et suudab hingega suhelda, oli ta intrigeeritud ning nii see kõik algaski. Nende suhe arenes, kui naine sõitis autoga või vaatas telekat, Amanda sõnul tekkisid tal suheldes tunded ning ühel päeval teatas Jack, et nad saaksid päriselt olla koos.

Naisel pole küll varem spirituaalset poiss-sõpra olnud, ent ta on asja uurinud ning tuli välja, et ta pole ainus, kes on suhtes hingega. Naine on olnud küll aga varem abielus, tal on endise abikaasaga viis last, ent ta tuneb, et tema praegune side piraadist abikaasaga on väga tugev.