Kristjan Jõekalda rääkis Publikule, et roll hittkomöödia järjes tuli tänu saates "Nädalalõpp Kanal 2ga" sõlmitud kihlveole. Nimelt püstitavad Jõekalda ja tema kaassaatejuht Teet Margna aeg-ajalt oma saatekülalistele lõbusaid ülesandeid: "Kui Ago Anderson tuli meile filmist rääkima, pakkus ta ise välja, et võiks millegi peale kihla vedada ja tema vedas siis julgelt kihla selle peale, et ta paneb jala endale kaela taha."

"Pakkusin omaltpoolt, et kui meie kaotame ja Ago paneb jala endale kaela taha, saab ta endale Teet Margna auto ja kui ei pane, siis lubas ta mulle sebida rolli "Klassikokkutuleku" teises osas," meenutab Jõekalda. "Minu õnneks ei pannud ta muidugi jalga kaela taha ja minu suureks üllatuseks oli see, kui mulle helistaski René Vilbre ja ütles, et nüüd on aeg hakata tegusid tegema. Esialgu ma küll suurepäraselt hõiskasin ja olin nõus, aga siis tuli välja, et seal peab ka kaks sõna rääkima. Kui see nüüd filmist välja pole lõigatud, siis ma tegelikkuses ka rääkisin."

"Olen ju küll kuulnud, kuidas näitlejaid on filmist niimoodi välja lõigatud, et pool suve on vaeva nähtud ja siis tuleb välja, et need lõigud ei mahtunudki sisse. Mul seda hirmu ei ole," ütleb Jõekalda, et on ka arvestanud sellega, et tema roll ei pruukinud üldse filmi lõppversiooni jõuda.

Nimelt tunnistab telemees, et pole jõudnud ise filmi veel oma silmaga näha. "Kutsuti esilinastustele ja asjadele, aga töö jõudis ette ja ei saanud minna. Esimesel võimalusel tahan ma siiski minna ja selle ära vaadata," kinnitab ta.

Algselt pidanuks Kristjan Jõekalda mängima filmis surnut või kedagi, kes ei pea teksti andma ja sellise jutuga oli ka Anderson Vilbre poole pöördunud: "Ago oli oma kihlveo kaotusest Vilbrele rääkinud ja uurinud, et kas tal pole üle mõnda sellist seljaga seisvat rolli vaja või vaja kedagi mõnda massistseeni. Tuli välja, et tal ei olnud selle vastu midagi," seletab ta.

Samasugust kihlvedu ta aga enam sõlmida ei plaani: "Jumala pärast, et režissööridel mingit hirmu ei tekiks, et Jõekalda end igale poole sisse pressib. Kuna me oleme Agoga juba vanast ajast tuttavad, siis see oli rohkem selline vanade tuttavate omavaheline lõõp ja vot, mis sellest välja tuli! Ma ise teadvustan endale, et millised on minu võimed ja ei maksa väga püünele ronida, kui anne on kuidagi tahaplaanile jääda. Las see jääb selliseks ühekordseks projektiks, sellest oli mulle juba küll."