Joosep Järvesaare, Ago Teppandi ja Mihkel Sillaotsa loodud kollektiiv Lemon Fight on Eesti tantsumuusika turul tegutsenud pisut üle poole aasta, kuid juba on suudetud võita suure hulga fännide südamed. Meeste debüütsinglit “I Got Time For You” kuulati esimese kuu jooksul muusikakeskkonnas Spotify üle saja tuhande korra ning laul vallutas Leedu Power Hit Radio Top15 edetabeli.

Mitmeid kuid kontserti ette valmistanud Lemon Fight lubab vaka all hoitud energia oma esimesel kontserdil sajaprotsendiliselt publikuni tuua. Universal Music Baltics esindaja Leen Kadakase sõnul viib Lemon Fighti esimene esinemine kohaliku live’ide kultuuri täiesti uuele tasemele. “Teades poiste potentsiaali ja millist energiat nad endas peidavad, siis tuleb sellest raudselt üks eepiline etteaste — vitamiinilaks on garanteeritud,” lubas Kadakas.

Winter Grind on tantsumuusika fännidele suunatud sisefestival, mis toimub esmakordselt 23. veebruaril. Saku Suurhalli peasaal ja kõrvalalad muutuvad erilahenduste abil efektseks ja hubaseks peotsentriks. Festivali peaesineja on elektroonilise muusika maailmanimi Knife Party, kelle hittlugu “Internet Friends” purustas interneti. Selle aastase parima peoõhtu garanteerivad lisaks veel Netsky, Tungevaag & Raaban, SikDope ja Mackye Gee.

Piletid Winter Grind festivalile on müügil aadressil www.wintergrind.ee.