Seejuures kummalisel kombel levis üsna sarnane kumu ka poolteist aastat tagasi, nagu oleks Stallone leitud oma Los Angelese kodust surnuna. Hiljem avastati, et jutu lasi lahti veebileht, mis tegelebki staaride võlts-surmauudiste levitamisega. Tollal pidi Stallone enda elavate kirjas olekut suisa Instagrami pildiga tõestama.

Paraku on kuuldus aga poolteist aastat hiljem taas ringlemas ning sel korral kuulutatakse, et 71-aastane mees suri eesnäärmevähki, mida ta üldsuse eest kiivalt varjas. Kahtlustatakse, et tänase kuulujutu leviku põhjustas ta ise, kuna postitas fänniplakati peagi linastuvast filmist “Creed II”.

Fight time ...FANPOSTER!!! Not official #creed 2 #healthylifestyle #rockybalboa1976

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on Feb 17, 2018 at 10:39am PST

Enne kui mees jõudis ise lorijutu ümber lükata, tegi seda tema vend Frank Stallone, kes postitas Twitterisse vihase kirjutise: “Kuulujutt, et mu vend on surnud, pole tõene. Missugune haige ja julm inimene postitaks midagi sellist? Sellised inimesed on segased ja ei vääri kohta ühiskonnas.”

Rumors that my brother is dead are false. What kind of sick demented cruel mind thinks of things like this to post? People like this are mentally deranged and don’t deserve a place in society.@FoxNews @seanhannity @greggutfeld— Frank Stallone (@Stallone) February 19, 2018

Nüüd lisas ka filmistaar ise Instagrami postituse, et jutt tema surmast on väljamõeldis. "Palun ignoreerige seda lollust. Elus, terve, õnnelik ja tervislik. Endiselt löögivalmis!

Please ignore this stupidity… Alive and well and happy and healthy… Still punching!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on Feb 19, 2018 at 8:51am PST