“Käisin trennis, kuna mul oli neli päeva pausi. Käisin vahepeal teiste sünnipäevadel Tallinnas ja tegin muid asjatoimetusi. Fännid kinkisid mulle trennist tulles šokolaade tõepoolest,” rääkis mees oma sünnipäevast üsna tagasihoidlikult. “Pärast läksin jalutama ja ostsin endale forelli, mis oli väga hea. Sünnipäeva pean nädala pärast, õnnitlusi võtsin aga vastu juba täna nii telefonitsi kui meili teel. Olen lihtsalt käinud teiste sünnipäevapidudel, mistõttu on enda oma unarusse jäänud.”

“Olen elu jooksul nii palju sünnipäevasid pidanud, et mul on neist suisa üledoos. Kunagi pidasin igavusest seda suisa kaks korda aastas,” rääkis mees, kuidas elu jooksul on prioriteedid muutunud. “Nüüd võtan vananemist juba rahulikult. Kui sain 27, siis olin tohutult ehmunud, järgmine šokk tuli, kui sain 39-aastaseks. Praegu ma aga selle pärast ei muretse ja kõik on okei.”

Kuivõrd mees oli hiljuti meie hulgast lahkunud Heli Läätse suur austaja, küsisime, kuidas see teda mõjutas: “Olin natuke šokis. Kui keegi ära sureb, kas mõni lemmiknäitleja, sõber või keegi, näen alati seda enne unes. Sel korral kadus unenäos küll vaid mälupulk, ent olin tol päeval varahommikul just Tallinnast sünnipäevalt tulemas ning äkki hakkas musträstas minu kannul kõndima. Ta on üsna haruldane lind ja teadsin, et see tähendab midagi. Pärast ta ootas mind suisa Viru väravate juures. Oli see nüüd kokkusattumus või hoiatas see lind mind tõesti ette... Paljud naeravad mu “nägemuste” üle, aga lasku käia.”