1. Algupärases "Tondipüüdjate" ("Ghostbuster") filmis võib vilksamisi näha ka pornostaar Ron Jeremy’t.

2. Ja koletise Zuuli häält teeb režissöör Ivan Reitman ise.

3. Steven Spielbergi filmis “Püüa kinni, kui suudad” (“Catch Me If You Can”) teeb kaasa ka Frank Abagnale Jr., kellel film põhines. Ta kehastab prantslasest politseinikut.

4. "Tulnuka" (“Alien”) filmiseeria tegijatele meeldib meeldib tehisinimesi nimetada tähistikulises järjekorras nagu Ash, Bishop, Call ja David.

5. Taim, mille eest filmis “Léon: The Professional” Léon hoolitseb ja mille Mathilda lõpus mujale kasvama paneb, on aglaoneema, mis kuulub võhaliste sugukonda ning pärineb Kagu-Aasia soodest ja vihmametsadest.

6. Tšekil, mida täidab The Dude filmis “Suur Lebowski” (“The Big Lebowski”), on kuupäevaks märgitud 11. september 1991. Samal ajal mängib taustaks televiisor, milles on näha George Bush seeniorit, kes räägib, et Saddam Hussein okupeeris Kuveidi. Tegelikult toimus see aga 2. augustil 1990. aastal.

7. “Ohtliku sõidu” (“Drive”) režissöör Nicolas Winding Refn kukkus omal ajal sõidueksami kaheksal korral läbi.

8. Sigaret, mida suitsetas Sigourney Weaver James Cameroni “Avataris” oli arvutiga tehtud.

9. Filmis “See imetabane elu” (“It’s a Wonderful Life”) on taksojuhi ja politseiniku nimedeks Bert ja Ernie. Telesaates “Sesame Street" kandsid tegelased täpselt samu nimesid, kuid autorite sõnul oli see puhas juhus.

10. “Tabamatu ilu” (“American Beauty”) postril olev käsi kuulub tegelikult modell-näitlejale Chloe Hunterile, mitte Mena Suvarile.

11. “Lõppvaatuse” (“The Prestige”) peategelaste nimetähed teevad kokku “ABRA” nagu abrakadabra.

12. Quentin Tarantino filmidest tuntud näitleja Christoph Waltz kehastab “Vääritutes tõbrastes” (“Inglorious Basterds”) natsi, kes jahib juute. Mees sai selle filmi ees isegi Oscari. Tema enda poeg on aga rabi ehk juudi õpetaja.

13. John Hughesi filmis “Ferris Buelleri vaba päev” (“Ferris Bueller’s Day Off”) teeb kaasa ka Charlie Sheen. Et ta näeks rolli jaoks piisavalt väsinud välja, ei maganud näitleja kaks päeva.

14. Danny Boyle'i filmis “Trainspotting” kujutatud väljaheide on tegelikult šokolaad.

15. “Visa hinge” ("Die Hard") alternatiivne lõpp nägi ette, et pahalane Simon Gruber laseb endal raketiheitjaga pea otsast.

16. Kellel on kodus filmi “Palliga allapoole vööd” (“Dodgeball – A True Underdog Story”) DVD, see teab, et õnnelik lõpp, mis on täidetud lesbidega, oleks võinud lõppeda palju igavamalt. Nimelt oleks film lõppenud peaaegu seal, kus Ben Stilleri tegelaskuju poolt löödud pall tabas Vince Vaughn’i nägu.

17. “Titanicul” on ka alternatiivne lõpp, milles Rose viskab hinnalise kaelakee ookeanisse.

18. "Terminaator 2: Kohtupäev" ("Terminator 2: Judgement Day") lõppes suhteliselt süngelt, kuid samas ka lootusrikkalt ja mis kõige olulisem - lõpp jäi lahtiseks. Meile ei näidatud kõike ära ja nii oligi hea. James Cameron filmis tegelikult ka lõpu, mis kinoversiooni ei jõudnud. Selles näeme vana Sarah Connorit pargis istumas.

19. Peale igasuguseid totakaid nalju ja lamedaid kommentaare pidi Kevin Smithi “Poesellid” (“Clerks”) lõppema hoopis Dante surmaga. Lõpp tehti aga ümber ja ta lihtsalt lõpetas oma vahetuse.

20. Filmil “Mina olen legend” (“I Am Legend”) oli ka alternatiivne lõpp, mis nägi ette, et Will Smith’i kehastatud Robert Neville jäi ellu. Niisiis jõudis kinodesse versioon, kus Smithi tegelaskuju suri ja DVD peale ka see, kus ta jäi ellu.

21. Ripley või vähemalt tema kloon jõuab tagasi maale “Tulnuka taassünni” (“Alien: Resurrection”) kustutatud stseenis. Kinoversioonis suundusid nad küll Maa poole, kuid ei maandunud.

22. David Fincheri thrilleris “Seitse” (“Se7en”) pidi viimane stseen lõppema nii, et Somerset (Morgan Freeman) tulistab mõrvarit (Kevin Spacey) ja ütleb peale seda “I’m retiring” (Ma jään pensionile – toim.). Võte oli plaanis, aga seda ei filmitud. Jäi aga see lõpp, mida kõik teame ehk mõrvarit tulistas hoopis Mills (Brad Pitt).

23. “Alguse” (“Inception”) peategelaste nimetähed teevad kokku aga “DREAM”.

24. Sean Connery kandis kõigil James Bondi kehastamistel tupeed.

25. Macaulay Culkini päris vend kehastas filmis "Üksinda kodus" ("Home Alone") Kevini nõbu Fullerit, kes lasi kogu aeg voodi märjaks. Culkinite perekonnas on näitlejad veel Macaulay vennad Rory ja Kieran.

Allikas: nme.com