Kuigi tätoveeringud on kuninglikus peres põlu all, hindab Kate siiski kehamaalinguid ning lasi oma randmele teha hennamaalingu. Nimelt külastas paar kogukonnakeskust ning hertsoginna lasi seal joonistada endale ilusa lillekese.

Kate kiitis 18-aastast Shajida Begumit, kes maalingu joonistas ning ütles, et see on tõepoolest kaunis. “Küsisin temalt, kas ta tahaks hennatatoveeringut ning ta ütles jah. Seletasin talle, kuidas see käib ning et ta peab selle peagi maha pesema,” meenutab tüdruk. Lisaks olevat Kate küsinud tütre Charlotte’i jaoks bindisid, ehk täppe, mis käivad Aasia riikides pidupäeva puhul otsaesisele.

Hiljem pani seitsmendat kuud rase hertsoginna pähe aga ehituskiivri ning erkkollase ohutusjakki, kuivõrd kuninglik paar lubati uhkele sillale, mis kannab nime Northern Spire. Kuigi sild avatakse avalikkusele alles kevadel, avanes Williamil ja Kate’il siiski võimalus uhket konstruktsiooni lähemalt silmitseda, nad suisa panid käe külge ning aitasid mutreid keerata!

Kuigi võiks arvata, et rase naine end hoiab, vahetas ta kontsakingad saabaste vastu ning patseeris sillal ringi. Ehitis on juba enne avamist saanud vaatamisväärsuseks ning loodetakse, et tänu sellele hakkab piirkonda tulema rohkem noori tööealisi inimesi. Northern Spire, mis on kõrgem kui Big Ben ja kaalub 1550 tonni sai om anime rahvahääletusel, seda ehitati kolm aastat ning see läks maksma üle 130 miljoni euro.