Elina on endiselt väga rõõmus ja täidetud positiivsest energiast. "Loomulikult on praegu pingelangus. Ma saan aru, et mulle on langenud vastutus Eesti rahva ees, see ei lase mul olla väsinud ega nukker, ma olen täis jõudu ja motivatsiooni anda endast parim."

Laulja sõnas, et ta ei olnud enda võidus kindel, ta tegi omalt poolt kõik võimalikult professionaalselt. "Kõik lauljad ja showd olid nii suurepärased!"

Elina tunnistas, et tema laul "La Forza" räägib ikka armastuse jõust, mitte poliitikast. "Kui me oleme armunud, mitte niisama päevaks või nädalaks, siis on see suurepärane tunne ja annab meile kogu eluks tiivad."

Laulu näol on naise sõnul tegu ikkagi pop-lauluga, milles on klassikalisest muusikast tuttav vokaal.

Kuigi Elina graafik on äärmiselt tihe, siis lubab ta siiski ka Eurovisioniks valmistumiseks piisavalt aega leida.

"Ma annan endast parima, muret pole vaja tunda. Eks Mardiga (Mart Normet - toim.) sai juba eile plaanidest räägitud, et kuidas me hakkame edasi tegutsema. Minu põhisuund on ikkagi klassikaline muusika, see ei tohi Eurovisioni tõttu varju jääda."

"Eks me saame kokku tiimiga ja hakkame arutama, kuidas me edasi liigume. Mida me saame paremaks teha, et oleks võimalikult hea esitus. Ma annan endast parima ja teeksin Eestile 100. juubeli puhul kingituse Lissabonis hästi esinemisega," lubas Elina.