1. Melissa Benoist (Ameerika TV-Sari "Supergirl" ja "Whiplash")

Seriaali "Supergirl" näitleja on pikalt kõikide rõõmuks Ameerika teleekraanidel ringi kihutanud ja muutunud seega paljude lemmikuks. Kui täiesti alguses polnud keegi üldse kindel, kas "Supergirl" vaadatavuselt "müüb", siis nüüd on päris hea öelda, et siiski läks õnneks! Melissa Benoist on ekraanil alati veenev ja nii ongi ta paljusid fänne rõõmustanud selle rolliga alates 2015. aastast. Temaga oleks huvitav mõtteid jagada, et kui suur koomiksite lugeja/sirvija ta ise on ja kui palju ta ise üldse enne Supermani maailmast teadis. Melissa on lisaks näitlemisele tegelenud ka tantsimise ja laulmisega (telesari "Glee") tegelenud, seega on ta üks tõeliselt andekas noor inimene.

2. Robert De Niro ("The Godfather Part II", "Raging Bull", "Goodfellas")

Robert De Niro on ilmselt ka üks armastatumaid näitlejaid, kes on läbi oma pika karjääri teinud väga palju häid rolle. Praegu on ta küll tunduvalt rahulikemate osade peal ning need sobivad talle hästi. Robert on võitnud ka kaks Oscarit 70ndatel ja 80ndate algusaastal. Kui kunagi tegi ta tõsisemaid rolle, siis on ta nüüd asendunud need märksa lustakamate rollidega, mis on täitsa tore nähtus ja vanema generatsiooni näitleja lustib mõnuga igas oma filmis. Tegu pole ka mõne täiesti tõsise inimesega, ilmselt mõistavad kõik näitlejad ka nalja või vähemalt võiksid.

3. Anne Hathaway ("The Intern", "The Dark Knight Rises")

Alati särav Anne Hathaway, kes kunagi sai suhteliselt palju kriitikat "The Princess Diaries" (2001) eest, on end hilisemalt palju rohkem tõestanud. Nüüd on tal ette näidata uhkeid filmisooritusi – "The Dark Knight Rises", "Rachel Getting Married", "Love & Other Drugs" ja kindlasti ka "Les Miserbles". Viimase eest sai Anne ka Oscari. Põnev oleks pikemalt peatuda näiteks "Pimeduse Rüütli" filmirollil, kus tema superkangelanna roll jäi hästi meelde.

4. Chris Evans ("Kapten Ameerika" ja "Tasujate" filmid, "Cellular")

Chris Evansiga oleks kindlasti põnev jutustada veidi üldisemas plaanis koomiksifilmidest ja veidi erinevatest rollidest nagu näiteks "Not Another Teen Movie" ning "Cellular", kus ta kehastas juhuslikku noormeest, kes aitas hätta jäänud ja kurjategijate poolt röövitud naisterahvast. Esimese "Kapten Ameerika" filmiga tõestas näitleja, et on võimeline ka Hollywoodi superstaariks saama ja tegema üsna erinevaid ja häid rolle.

5. Seth Rogen ("Superbad", "The Disaster Artist")

Seth Rogeni puhul on esimeseks asjaks, mis meenub, tema omapärane hääl. Ühteaegu käre ja samal ajal lustlikult vaimukas. Eriti siis, kui ta oma mõnes rollis pisut hoogu satub. Iseasi on muidugi, kas ta väljaspool kaameraid ka selline on – kogu aeg ju ei suuda. Siiski oleks ta huvitav ja värvikas persoon, kes erineb just oma ägeda oleku ja häälega. Vaimukaid rolle on tal palju ja panebki mõtlema, et kas väsimus ei tule peale. On ju üsna raske kogu aeg vaimukas olla. Koomiku töö ei ole üldsegi kerge.

6. Anthony Hopkins ("Hitchcock", "Kidnapping Mr.Heineken")

Paljud ilmselt ei tea, et hinnatud ja armastud näitleja on ka kirglik kunstimees ning maalimine on kujunenud talle üsna suureks kireks. Samuti on meeldiv näha, kuidas Hopkins ka agaralt oma fännidega suhtluses on, jagades oma elu näiteks pühade ajal ning lauldes oma fännide rõõmuks isegi jõululaulu. Samuti võib netiavarustest avastada vahva video, kus Hopkins edastab palve peale väikse laulujupi sünnipäevalapsele.

Ta tundub olevat tõesti üks väga lahke ja sõbralik inimene. Pole ime, et ta nii hinnatud on. Kui filmimaailmas võib kohata ka ehk mõneti ülbeid tegelasi (tihti ei soovita anda autogramme ja käitutakse uhkelt), siis Hopkins tundub just siiras ja sõbralik.

Isegi palju kriitikat saanud "Huntmehe" (2010) filmis oli ta ikkagi hea. Ehk olekski huvitav peatuda ka tema moondumise protsessil antud filmis. Lausa natukene hirmutav, et nii sümpaatne näitleja nagu Hopkins peaks hundiks transformeeruma. Tuletame siinkohal meelde et ka Jack Nicholson on üsnagi võigast hunti kehastanud ("Wolf", 1994). Tegelikult ei saa aru, miks Hopkins Alfred Hitchcocki rolli eest mingit auhinda ei saanud. Kuidagi jäi hinge, et näitleja nägi palju vaeva, mistõttu oleks ikkagi seda auhinda väärinud.

Hopkinsi maalimisega saab tutvuda siin.

7. Bryan Cranston ("Trumbo", "Breaking Bad", "Godzilla")

Minu arvates on tegu taaskord ühe väga humoorika näitlejaga. Mitte seetõttu, et tema rollid oleksid kõik alati naljafilmid, aga kui ta neisse satub, on teda alati lõbus jälgida. Eriliselt on ta muidugi meelde jäänud filmiga "Trumbo" ja seriaaliga "Breaking Bad". Kindlasti oleks huvitav vestelda komöödia teemal ja sellest, mida ta ise eelistab ja mis rolle veel huvi mängida oleks.

8. Jennifer Lawrence ("Silver Linings Playbook" ja "Näljamängude" filmiseeria)

Noor Jennifer Lawrence võitis oma esimese Oscari, kui oli 22-aastane. Tase! Õnneks on ta algusest peale olnud väga andekas ja paljude lemmik. Populaarseks sai ta eelkõige "Näljamängude" pärast, kuid huvitav oleks temaga vestelda näiteks sellest, kas Jenniferil oleks veelgi huvi teha mõni superkangelase filmiroll. Ta on ju on kaasa teinud ka "X-Meeste“ filmiseerias, mis oli tema jaoks küllalt edukas ja edasiviiv roll. Ise oleks pakkunud talle ka näiteks sobilikuks Lara Crofti ehk uue "Tomb Raideri" osa, ent selle napsas omale hoopis Alicia Vikander.

9. Jim Broadbent ("Moulin Rouge!", "Le Week-End")

Briti näitleja, kes on alati oma rollides andekas, ent on jäänud kuidagi varju. Siiski on mees võitnud ühe Oscari ja see teeb rõõmu. Üks vahva ja hea film on kindlasti "Le Week-End" (2013), mis on ka kuidagi alahinnatud.

Broadbenti rollisooritused on alati veenvad. Jääb mulje nagu ta ei peakski väga pingutama, et olla ekraanil justkui tema ise ja siiras. Üks omamoodi osa oli tal filmis "Moulin Rouge!" (2001), kus ta esitas üsna hullumeelse rolli. Seega jäi see ka hästi meelde. Sellist ümberkehastust pole kindlasti lihtne järele teha eriti, kui pead mugavustsoonist välja tulema ja tegema midagi täiesti teistsugust. Olekult võib teda natukene segamini ajada küll Richard Jenkinsiga, kuid ehk olekski huvitav uurida, et äkki oleksid nad nõus mängima ühises filmis. Olekult mõlemad ju hästi sümpaatsed näitlejad.

10. Hayden Panettiere (seriaal "Heroes", "The Forger")

Teleseriaalist "Heroes" (2006-2010) staariks kujunenud Hayden on kindlasti senimaani väga paljude lemmik. Seriaali Claire Benneti tegelaskuju oli omal ajal ikka väga vinge. Eks just selletõttu, et Hayden mängis nö. purunematut tüdrukut, kes suutis ennast iga õnnetuse või kukkumise peale kokku lappida. See tegi temast ka automaatselt huvitava karakteri.

"Heroes“ teemal oleks temaga huvitav rääkida - kui palju see õnnestumine ja seriaali edu ta elu muutis? Minu arvates on ka siin tegemist talendiga, kes on jäänud kuidagi varju peale "Heroes" lõppemist. Kahju, et kõik hea saab otsa. "Heroes" oleks võinud ju jätkuda, et Claire Bennet saanuks veelgi rohkem särada.

Samuti on Haydenil suurepärane lauluoskus. Üks isiklik lemmiklaul temalt on "I Still Believe",mis kuulub täispikka Disney multifilmi "Cinderella 3: A Twist in Time". Lisaks sellele on temalt ilmunud veel päris mitmeid laule, näiteks ka kantrilugu "Telescope". Ilmselt oleks ka muusika üks asi, mis võiks olla hea jututeema.