Helsingis Suvilahti tehasekompleksis toimuv Flow festival on tuntud kui omanäoline kompott peavoolu lavajumalustest põrandaaluste uustulnukateni. Igal aastal on festivalil 10–12 erinevat kontserdilava: peale suuremate telklavade ja välilava on seal ka väiksemad sees ja väljas asuvad esinemispaigad. Nii mahub näiteks pealava ette ligi 20 000-pealine publik, samal ajal kui väikesed lavad on mõeldud mõnesajapealisele kuulajaskonnale.

Festival teatas, et tänavu astuvad Flow lavalaudadele ka prantslanna Charlotte Gainsbourg, R&B superstar Jorja Smith, värske auhinna Nordic Music võitja Susanne Sundfør, räpipoeet Noname, electropungi ikoon Alice Glass, saksa elektroonilise muusika ässad DAS IST DAF ja TANGERINE DREAM, italodisco legend Fred Ventura ning ka Pyhimys, Stig Dogg koos erilikülistega, Olavi Uusivirta, Töölön Ketterä ja View.

Eelnevalt on välja hõisatud Kendrick Lamar, Arctic Monkeys, Patti Smith, Lykke Li, St. Vincent, Fever Ray, Bonobo, Alma, Brockhampton, Mura Masa, Grizzly Bear, Fleet Foxes, Kevin Morby, Shame, Helena Hauff, Moodymann, Sigrid, Lxandra, Vesta, Kube x Eevil Stöö, Lake Jons, 3TM in 3D, Anna Puu: The Intergalactic Love Odyssey, Kakka-Hätä 77, Kynnet, Onni Boi ja Ibe.

Rohkem artiste avalikustatakse õigepea.

Flow festival toimub sel korral Helsingis 10. - 12. augustini. Piletid on saadavad lehekülgedel Ticketmaster ja Tiketti.