Faverau viimane film oli samuti Disney all valminud "Džungliraamat" ("The Jungle Book"), mis võitis ka parimate visuaalefektide eest Oscari. Tema järgmine projekt on Disney "Lõvikuninga" uusversioon, mis hakkab olema eepiline muusikaline draama, mille juures kasutatakse "Džungliraamatu" digitaalse keskonna loomiseks üles ehitamiseks mõeldud tehnoloogiat.

Veel ametliku pealkirjata "Star Warsi" seriaalil pole linastusaega, kuid arvestades, et Disney voogedastusplatvormiga alustatakse 2019. aasta lõpus, siis võib pärast seda seriaali ootama jääda.

Faverau on seriaali jaoks hea valik, sest tema 2008. aasta "Raudmees" peab endiselt ajale vastu, kuigi 2010. aasta "Raudmees 2" kohta ei saa sama öelda. Režissöör on Marveli filmides üles astunud ka näitlejana - ta kehastas Tony Starki sõpra, ihukaitsjat ja sohvrit esimeses kahes "Raudmehes" ja ka möödunud aasta hitis "Ämblikmees: Kojutulek" ("Spider-Man: Homecoming"). Teda näeme samas rollis ka 27. aprillil alustavas Marveli filmide senise ajajärgu eepilises finaalis "Tasujad: Igaviku sõda" ("Avengers: Infinity War").

"Star Warsi" teleseriaal pole muidugi ainuke kosmosesaagaga seotud projekt, sest 25. mail linastub "Solo: Tähesõdade lugu" ning 2019. aasta 20. detsembril linastub ka saaga IX episood, mida lavastab VII episoodi "Jõud tärkab" eest vastutanud J. J. Abrams.

Allikas: Variety