"Möödunud nädalal tuli välja, et osa jutust, mida eksmiss Madli Vilsar rääkis nii minule kui teistele Eesti meediaväljaannetele, ei pea paika. Sellise kannapöörde tegi Madli Vilsar sellepärast, et pääseda kohtuvaidlusest, kus Iraj Zand nõudis temalt kümneid tuhandeid eurosid," seletas Lust enda seisukohta. "Selleks et kahjutasust pääseda, oli eksmiss sõlminud härra Zandiga kokkuleppe, milles ta lubas avaldada pressiteate ja kuulutuse kõikides Eesti suuremates väljaannetes, milles ta kinnitab, et kõik süüdistused, mida ta oli härra Zandi suhtes loopinud, ei vasta tegelikult tõele."

"See on teie otsustada, kallid televaatajad, kui siiras oli Madli Vilsar, kõigepealt seda intervjuud andes ja hiljem taolist kokkulepet sõlmides," palus saatejuht, et televaatajad ise otsustaksid, kelle südametunnistus pole puhas.

"Mina tean, et ei ole Madli Vilsarit manipuleerinud ega käskinud tal midagi valetada. Kõik minu kõned ja kohtumised Madli Vilsariga on mul ka lindis," leiab naine, et tema jalgealune on kindel, ent siiski ta neid veel ei avalikusta.

"Kui inimene annab pooleteisetunnise intervjuu ja räägib korduvalt sellest, kuidas ta langes santaaži ohvriks, ei ole mul põhjust eeldada, et see inimene valetab. Tõepoolest rääkis Madli endast kui ohvrist ja palus tungivalt enda nägu varjata," meenutas Lust. "Mitte ükski ajakirjanik pole kaitstud selle eest, kui ta allikas otsustab oma juttu muuta. Kui politsei saab inimest valetunnistuste eest karistada, siis ajakirjanik seda teha ei saa," on saatejuht nõutu, et tema lihtsalt usaldas Vilsarit.

Iraj Zand on ka rääkinud, kuidas Lusti eestvedamisel pressiti temalt raha välja, vastasel korral jõuab asi meediasse. Lusti sõnul on see täielik vale: "Tegu on alatu laimuga, millega üritatakse nii mind kui minu saadet diskrediteerida."

Hea televaataja, kus peitub sinu meelest tõde?