1. Hea algus päevitushooajaks
Et esimeste suvekuumadega rannas häbist oma kahvatu ilme pärast häbist pääseda, on kõige õigem oma jume kallal tegelema hakata juba kevadel. Märtsi lõpuks Pärnu randa kogunenud esimesed veteranpäevitajad sobivad kokku nii sinu valge naha kui lumise rannajoonega.

2. SPA hinnad on veel inimlikud
Suvepeolinn Pärnu peamiseks tõmbenumbriks on kindlasti mitmed SPA-d, kus saab ennast jaanipäeva ja jõulude vahel korralikult puhtaks pesta ja kogu kevadväsimus saunas välja higistatud. Kuna kõrghooaeg pole alanud ja paljud soome turistid alles teevad suveplaane, saab just märtsis rahulikult Pärnus veemõnusid nautida.

3. Läti on käega katsutav
Eestlaste viimase aasta lemmik reisisihiks on kindlasti olnud Läti, kus puud on sama nülitud, kui alkohinnad. Miks mitte ühendada järgmine koguperereis kõrvalpõikega suvepeolinna, kus saab hea tahtmise juures nii mõnegi kohalikuga lõunamaa napsu nautida. Peatust soovitame autojuhile nii Lätti, kui kojusõidul. Lottemaa pole küll selleks ajaks avatud, seega kohtab Pärnus läti keelt ennast üpris vähe.

4. Pikk nädalavahetus
Selle aasta suur reede, mis on punane püha, langeb 30. märtsile. See tähendab, et ees on ootamas pikk nädalavahetus. Kus mujal sa peale oma kodu kolm päeva järjest suudad olla? Õige vastus on ikka suvepeolinn Pärnu.

5. Ihavõttepühad
29. märtsi õhtul külastab Pärnu juurtega üritustesari RUUM taas kodulinna. Õhtu jooksul tõusevad plaadimängijate taga üles ja lunastavad kõigi aasta patud DJ-d Karinsmatic, Kevin Park, Keito Kööp ja Harmless Fun. Peo sõbrad saavad parooli alusel õhtuks soetada sooduspileti ning kindlasti loositakse välja nii mõnedki tasuta pääsmed.

Rohkem infot ürituse kohta leiad SIIT!