"Ta on mees, kellel on kindlasti oma seisukohad, aga see intervjuu väikese poisiga oli muidugi täiesti alla igasugust inimlikkust ja ajakirjanduseetikat. Ma ei tohi nii öelda, aga kõigil oleks parem, kui Hannes ei oleks ekraanil ei intervjueerija ega intervjueeritavana," ütleb Pihel, et tema meelest oli tegu kohutava usutlusega.

"Sa intervjueerid viieaastast, sul puudub täielikult ettekujutus tema maailmast ja siis norid ta kallal „Oi, miks president sind vastuvõtule ei kutsunud, teise saatesse ka ei kutsuta, kas hakkad äkki nutma? Saad ikka aru, kui s***a elu sa elad, väike laps?". Täiesti kohutav, lubamatu ja ebaeetiline,” ütleb Jüri, et Hannes võiks järgmist saadet mitte teha.

Piheli kommentaarile vastas raevukalt sotsiaalmeedias Hannes Võrno ise, kes kirjutas, et Pihel võiks paluda ajakirjandusel temast eemale hoida.

"Jüri Pihel - lõua värisedes viskad sa toru hargile ja ei julge minuga rääkida otse vaid räuskad sopameedias, soovitades mul ajakirjandusest eemale hoida. Ma olen seda teinud juba aastaid! Sina äkki suudad - ütle et ajakirjandus minust eemale hoiaks. Tänan!"