“Ma lihtsalt arvan, et Barbie-välimus on ikooniline, kindlasti mitte ei taha ma olla rassistlik. On nukud ja on Barbied, kes tänapäeval on igast pikkusest, nahatoonist ja rassist, aga ma olen alati armastanud klassikalist Barbiet. Seepärast tahangi rohkem välja näha nagu kaukaaslane, et olla peavoolu ilustandarditele vastav,” rääkis naine, miks ta nõnda drastilist muutust läbi teeb.


Naine on juba kuus aastat rääkinud, kui väga ta silmasuurendusoperatsiooni vajab, kuna paljud kiusasid või norisid teda tema silmade pärast. Tal põdes seepärast keskkoolis suisa anoreksiat. “Enam mul küll toitumishäiret pole, ent kardan, et ma ei taastu sellest kunagi täielikult, kuna mu enesehinnang on väga madal. Botox ja täitesüstid niisiis aitavad mind. Just sellepärast tahangi olla kui inimnukk, et enda enesehinnangut tõsta – see on üks vähestest asjadest, mis aitab.”


“Saavutan oma iluideaali läbi kosmeetikaprotseduuride, botoksit süstida ja juukseid blondeerida lasen vähemalt kord kuus,” räägib naine, mida kõike ta ilu nimel ette ei võta. Pärast hirmkallist silmaoperatsiooni, mis tema silmakuju totaalselt muutis, plaanib naine juba järgmisi lõikusi. “Tahan rinna- ja tagumikuimplantaate, lisaks ninalõikust, naha valgendamist, nelja või kuue ribi eemaldamist peenema piha jaoks ja ka protseduuri nimega BrightOcular, mis püsivalt muudab mu silmavärvi”
Vanity noormees Justin Sterling rääkis, et ilmselt teeb naine kõiki neid operatsioone, kuna ta ei tunne end erilisena. “Mina nii ei arva, ta on minu jaoks ainulaadne. Kardan, et ta satub lõikustest sõltuvusse,” rääkis kallim, kes armastab oma naist siiski kõigest hoolimata.