Näiteks olevat ta näitlejanna Pihla Viitalat, näkku löönud, et see näiks punakam ja lisaks ka lakkus tema nägu. Väidetalt käskinud mees naisnäitlejat sööma ka toitu, mille too oli äsja välja oksendanud. Louhimie eitab kõike. Sama filmi võtetel olevat ta käskinud ka ühel lapsnäitlejal mõelda oma vanemate surmale, kuna tema karakterile oli antud stseenis nutmine ette nähtud.

YLE erisaates räägivad lisaks Viitalale seitse naisnäitlejat – Pamela Tola, Jessica Grabowsky, Matleena Kuusniemi, Pihla Viitala, Lotta Lehtikari, Saija Lentonen, Rebecca Viitala ja Manuela Bosco – oma kogemustest ning kõik nad teatasid, et mehega enam koostööd ei tee, kuna tema stiil on hirmutav ja ei tekita neis usaldust. Näiteks trikitas Louhimies Pamela Tolat, kuna filmi “Paha maa” tekkis järsku ebamugav vägistamisstseen ning kuidas naisnäitlejate kostüümid olid erakordselt paljastavad.

49-aastane produtsent Louhimies on saanud kolm Jussi ehk põhjanaabrite tähtsaimat filmiauhinda, lisaks ka muud tunnustused. Soome suure juubeli puhul sai ta president Sauli Niinistölt teenetemärgi. Mehe filmis “Vuosaari” on mänginud ka Lenna Kuurmaa.