Nechayeva ja tema armastatu David Pärnamets elavad kui tõelised kosmopoliidid – eelmise nädalavahetuse veetsid nad Pariisis, kus Elinat ootas kallima sõnul üllatus kleidikaubamajas, kus hinnad on tuhandetes. Peale kleitide valimise käidi muuseumides ja näitustel ning loomulikult ka gurmaanide kombel ilusates söögikohtades. Elina postitas sellest ka oma Instagrami kontole rohkelt pilte.

Nädalapäevade pärast lendab paar aga juba Ameerikasse, kus Elinat ootab New Yorgis muusikamaailmas tuntud coach’ile ettelaulmine. New Yorgist viib tee Floridasse, kus tandem puhkab aprilli lõpuni Palm Beachis asuvas Davidile kuuluvas korteris. Mehe sõnul käib puhkus aga käsikäes tööga: "Ameerikas ei maga Elina palmi all, vaid teeb tööd – harjutab nii, et terve maja kajab!"

"Enne suurt šõud tuleb natuke patareisid laadida. Naaseme Floridast Eestisse 26. aprillil ja kaks päeva hiljem lendame juba Lissaboni, et 29-ndal seal esimest lavaproovi teha," rääkis David, kes on võtnud endale ka Elina mänedžeri rolli,intervjuus LP-le.

Praegu veedab Elina aega aga Sintras ehk Portugali Rivieras, mis on tuntud oma kauni arhitektuuri poolest.