Kate ja William rühkisid pitsasid vaaritada ning heitsid sealjuures ka hulgaliselt nalja. Ühel hetkel sosistas Kate oma abikaasale lõbusad sõnad: "Mul tuleb see nii halvasti välja!"

Rõõmsameelne ühiskokkamine oli ühtlasi ka Kate'i viimane avalik üritus kuningliku perekonna liikmena mõneks ajaks. Nimelt suundub ta nüüd dekreeti ning sünnituse järel viibib emaduspuhkusel.

Kuningakoda kinnitas, et Kate'i võib siiski näha mõndadel kuningliku perekonna ühisüritustel selle suve jooksul, ent ta ei naase oma kuninglike kohustuste juurde enne sügist. Kuningakoda lisas, et isegi sügisel keskendub Kate eelkõige oma lastele.

Kate on alati oma stiilitunnetusega silma paistnud ning näidanud, et kunigliku perekonna liige võib olukorrale vastavalt ka natuke vabamalt rõivastuse selga valida. Nõndaks oligi Kate kokkamisüritusel teksapükstes ja pluusis, külma kaitseks peale pandud kreemikarva jakk.

William sõnas kogukonnakeskuse köögitoimkonnale, et naudib söögitegemist ning sama lugu on ka tema abikaasaga. Printsi sõnul maitsevad talle eriti erinevad karrikastmed.

"Mulle maitseb väga kala, itaalia köök, pasta, pitsa. Ma tõesti armastan pitsat! Mina ise kodus pitsat ei valmista, aga lapsed teevad ning mina lihtsalt söön," sõnas William kelmikalt. Kate lisas naeratades, et George'ile ja Charlottile meeldib eniim just pitsataigna valmistamine, sest siis saavad nad südamerahus segadust tekitada.