Saate produtsent Kristi Nilov kirjutab Facebookis Signe Lahteini seinale: "Kallis Signe, ma tean, et sa tuled sellest välja! Ma lihtsalt tean!"

"Kodutunde" ametlikul kodulehel teatatakse, et Signe viibib haiglas raskes seisundis. "Kallid sõbrad! Eile õhtul juhtus traagiline liiklusõnnetus Tartu- Tallinn maanteel. Ühes neist autodest oli meie armastatud saatejuht Signe. Hetkel viibib Signe Tartu Ülikooli Kliinikumis. Me kõik palvetame tema eest!"

Praegu teadaolevalt põrkasid Põltsamaa vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa tee 120.kilomeetril kokku veok Volvo ja sõiduauto Opel. Esialgsetel andmetel juhtus õnnetus siis, kui Opel sooritas veokist möödasõitu, ütles Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Õnnetus juhtus Adavere tuuliku lähedal. Pealtnägija kirjeldusel on kraavis suurveosega treiler ja sõiduauto, kust päästjad lõikavad inimest välja. Kohal on kiirabi.

„Veoki ja sõiduki kokkupõrkes sai viga sõiduautos olnud 40-aastane naine, kelle päästjad lõikasid deformeerunud autost välja ning ta anti üle meedikutele. Kõik üksikasjad on veel selgitamisel,” ütles politsei pressiesindaja

Veokijuhi esmaste ütluste järgi oli Opel liikunud oma vööndis, kui kaotas ühel hetkel juhitavuse ning paiskus vastassuunda, kus toimus ka kokkupõrge.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Kristjan Tommingas kirjeldas, et teelõik sündmuskohal oli lörtsisegune ja libedavõitu. „Sõiduteed võivad kohati olla libedad, mistõttu tuleb kiirust valides teeolusid sõidu kestel pidevalt uuesti hinnata. Sõiduteede olukord võib kohati näida ka juba kevadine, kuid ööpäevaringselt kõigub temperatuur nullkraadi ümber ja muudab seeläbi ootamatult ka teeolusid. Ka selle õnnetuse juhtudes kõikus Põltsamaa vallas temperatuur nulli ja ühe vahel,“ tõdes operatiivjuht.

Signe Lahtein liitus "Kodutundega" 2015. aastal, mil eelmine saatejuht Anneli Lahe sellega lõpparve tegi. Saate esimene juht oli Kirsti Timmer. Mõlemad saatejuhid loobusid tööst, sest see hakkas pikapeale pereelu raskendama.

Jaga
Kommentaarid