Paljude arvates on maal väga igav elada, aga kui sa saad tundmatult vanaonult päranduseks mõisa, siis tahad selle ikka ju üle vaadata. Kui McGregor (Domnhall Gleeson) kolib oma vanaonu mõisa, siis seal elu nautinud Peeter Pikk-kõrv ei lepi sellega ja sõna otseses mõttes algab linnainimese ja looduse vahel sõda.

Mina vaatasin filmi koos kinosaali täie laste ja nende vanematega. Terve filmi vältel on päris tore kuulata üle terve saali laste ja nende vanemate naeru. Ega mina ka ennast vaos ei hoidnud, kui oli ikka naljakas koht, siis naersin mõnuga ja neid kohti oli päris mitu.

Animatsiooniga saadi päris hästi hakkama. Mõned kohad olid, mis jätsid kõvasti soovida, aga muidu oli päris kenasti animeeritud. Huvitav oli ka jälgida Peetrit ja McGregorit omavahel läbi saamas. Mõlemad olid filmi alguse poole iseloomude poolest väga sarnased. Lõpus olid nad aga hoopis teistsugused tegelased. Naljakas oli ka jälgida Peetri ja tema pereliikmete vahelist suhet.

"Peeter Pikk-kõrv“ pole filmina tegelikult midagi erilist, kuid vahelduseks oli tore vaadata ja kaasa naerda.

Eesti vaatajate jaoks on filmitegelastele oma hääle andnud Mikk Jürjens (Peeter), Inga Salurand (Bea), Taavi Tõnisson (Thomas), Taavi Teplenkov (Benjamin), Elisabet Reinsalu (Tupsuke), Inga Lunge (Nupsuke), Saara Kadak (Tuttsaba).