Elon Muski 72-aastane isa Errol kasvatab oma armsamaga 10-kuust last. Erroli naisuke on aga mehe enda kasutütar, keda ta on kasvatanud ajast, mil piiga oli 4-aastane. Arvatakse, et selle tõsiasja taga ongi põhjus, miks Elon oma isaga läbi ei saa ja papat avalikkuse ees just heade sõnadega hellitanud pole, vahendab Mirror.

Intervjuus ajakirjale Rolling Stone sõnas Tesla ja SpaceX'i boss oma isa Erroli kohta, et too on kohutav ja tülgastav inimene. "Mu isal on alati ülimalt läbimõeldud õel plaan. Ta planeeribki kurjasid asju. Ta on toime pannud kõikvõimalikud kuriteod, mille peale sa võiksid tulla. Ta on kõik kurjad asjad siin ilmas teinud. See on nii kohutav, et sa ei usu seda lihtsalt," huilgas Elon intervjuus.

Kui Errolilt oma poeg Eloni kommentaari kohta aru päriti, sõnas mees vihaselt, et tema 46-aastane miljardärist poeg peaks "suureks kasvama". Küll aga arvas Errol, et Elon viitas oma vihases purtsatuses sellele, et Errolile esitati tapmissüüdistus, kui ta lasi maha kolm meest, kes tema majja sisse tungisid.

Errol paljastas ise ajakirjanikele, et Eloni pahameelt suurendab ka tõsiasi, et tal on oma 30-aastase modellist pruudi Jana Bezuidenhoutiga 10-kuune laps. Lapsuke kannab nime Elliot Rush Musk ning papa Errol tunnistab, et laps polnud sugugi planeeritud, ent sellegipoolest armastab ta teda väga.

Errol avaldas imestust, et miks küll ta tütar ja poeg beebiuudisest nii endast välja läksid. Ent siis selgus tõde. Jana pole mitte lihtsalt niisama Erroli 30-aastane modellist pruut, vaid mehe kasutütar. Jana ema on Erroli eksabikaasa Heide. Muskide peresõber kinnitas meediale, et Errol on Janat tundnud sellest ajast peale, mil piiga oli 4-aastane ning Muski eksnaine Heide üritas seda lugu pikka aega vaka all hoida.