Kui Õhtuleht 25. märtsi hommikul uudise teatavaks tegi, oli film 247. kohal ja kui Estonianworld.com sellest täna kirjutas, oli film langenud juba 248. kohale ning nüüdseks on "Mandariinid" edetabelist üldse välja langenud.

Põhjuseks võib lugeda 1988. aasta Jaapani animeklassiku "Akira" ja 2015. aasta India filmi "Drishyam" võitlust 250. koha nimel, sest kui vaadata allolevaid erinevatel kuupäevadel võetud pilte, siis on näha, et kohe kui "Mandariinid" edetabelist välja langes, võttis 250. koha üle "Akira", aga enne oli sama koha peal korraks "Drishyam" ja "Lämbe pärastlõuna" ("Dog Day Afternoon").

IMDb TOP250 ajalugu vaadates selgub, et "Mandariinide" seni kõrgeim koht on olnud hoopis 245 - seal oli film esimest korda 6. märtsil ja viimast korda 17. märtsil.

TÄIENDATUD: 27. märtsil tõusis film 243. kohale ehk seni kõige kõrgemale ning 29. märtsi seisuga püsib seal ikka veel.

25. märts.

26. märts.

Ühesõnaga on tore näha, et "Mandariinid" läheb endiselt vaatajatele korda. Tegu on ajatu looga, mida peaks igaüks nägema. Filmi jõudmist IMDb TOP250 parima hulka võib põhjendada ka sellega, et Lembit Ulfsaki surmast sai hiljuti aasta ning austajad, kes polnud filmi varem näinud või seda IMDb vahendusel hinnanud, jõudsid selleni alles nüüd.

Samas tuleb arvestada ka seda, et etetabeli lõpus kannavad viimased 37 filmi hinnangut 8.0 ja need muutuvad kogu aeg. "Mandariinidele" on oma hääle andnud 26 585 kasutajat, aga praegu 250. kohal olevale "Akirale" on punkte jaganud 124 085 kasutajat.

Internet Movie Database (IMDB) on maailma suurim filmiteemaline internetikeskkond, milles on kõige põhjalikum filmide kohta käiv andmekogu.