Natalja Dõmtšenko, Hele Kõrve, Mari-Liis Lille ja Triinu Meriste kõrval tiitlile kandideerinud Heinat oli auhinda vastu võttes tõepoolest üllatunud. "Ma tean, et kõik ütlevad ja keegi ei usu seda, aga tõepoolest. Hommikul küsiti, on mul kõne valmis mõeldud, ma ütlesin, et ei ole, sest olin täiesti veendunud, et seda ei juhtu," räägib ta. "Ühest küljest sellepärast, et need nimed, kes seal kõrval olid, on väga imetlusväärsed naisnäitlejad, aga teisalt olin selle preemia või tunnustuse juba nominendi tiitli näol kätte saanud."

Üle aastate läks näitlejapreemia niisiis Vanemuise teatrisse. Vanemuise teatris töötanud Ott Sepp pilas auhindade puudust "Tujurikkujas" juba viis aastat tagasi, Heinat saatiski nüüd sketšitegijatele oma palavad tervitused.

Draamarollide eest tiitli saanud Heinat peab aga lugu heast naljast ning kui talle pakutaks taas võimalust teha püstijalakoomikat nagu mõne aasta eest Kinoteatri Open Mic'il, ei ütleks ta sellest ära. Teatrisoovituseks andis ta aga oma maja tõlgenduse "Kalevipojast". "See on ootamatult vaimukas ja kiiresti jooksev," ütles aasta naispeaosatäitja.