"Duke Nukemi" mänguseeria sai alguse 1991. aastal ning koosneb neljast põhiosast ja neljast lisaosast. Lisaks veel pihukonsoolidele mõeldud seitse osa. Olles ise mänginud kokku nelja osa ("Duke Nukem 3D", "Duke Nukem Forever", "Duke Nukem: Land of the Babes", "Duke Nukem: Manhattan Project"), võin südamerahuga öelda, et see on ideaalne seeria, millest teha üks absurdne, lärmakas, efektne ja küllaltki suure eelarvega film, kuhu sobiks peaossa näiteks WWE maadleja ja näitleja John Cena. Õnneks tahab sama ka produktsioonfirma Platinum Dunes, mis "Duke Nukemi" filmi praegu ka kavandab.

John Cena alustas oma filmikarjääri märulifilmidega "The Marine" ja "12 Rounds", kuid on viimasel ajal pöördunud rohkem komöödiate poole. Viimati nägime komöödias "Daddy's Home 2" ja kuulsime animatsioonis "Ferdinand". 6. aprillil jõuab ta uuesti meie kinodesse komöödiaga "Vändapidurid" ("Blockers").

Platinum Dunes on kahasse tootnud näiteks "The Texas Chainsaw Massacre" (2003), "The Amityville Horror" (2005), "A Nightmare on Elm Street" (2010), "The Purge" (2013), "Teenage Mutant Ninja Turtles" (2014) ja ka meie kinodes 6. aprillil alustav "A Quiet Place". Sama stuudio tõi meieni ka seriaalid "Black Flag", "The Last Ship" ja augustis Amazoni vahendusel linastuv "Jack Ryan".

CinemaBlend suhtles hiljuti produtsentidega Andrew Form ja Brad Fuller, kes kinnitasid, et "Duke Nukemi" film on töös, kuid nad ei kiirusta, sest üritavad tooni tabada täpselt sama ideaalselt nagu tegi seda "Deadpool".

Stsenaarium pole veel küll valmis, aga John Cena on see, keda nad tahavad näha alati Ray-Ban päikeseprille kandva tulnukatapja rollis.

Millest räägib "Duke Nukem"? Tulnukad ründavad Maad ja üks väga mehine mees asub neid hävitama. See ongi põhimõtteliselt kõik.