Õhtu oodatuima ülesastumise teeb 12EEK Monkey – ühisprojekt, mille taga seisavad legendaarsed sõnameistrid Põhjamaade Hirm ja Genka. Harva avalikkuse ees esinev koosseis andis mullu välja esimese kauamängiva "Xibalba Spa“, mis muusikakriitikute ja fännide poolt soojalt vastu võeti.

Pehmemate biitidega üllatab laval Reket ning nooremat generatsiooni esindab andekas ja paljulubav poeet EiK. Erikülalisena esineb tänavustel Eesti muusikaauhindadel parimaks lauluks tunnistatud „Kiki Miki“ autor Arop. Lisaks artistidele valivad Kultuurikatlas plaadimasinate taga helisid Dr. Phil Good ja DJ Lauri Täht.

Paralleelselt kontsertidega on õhtu jooksul võimalik osa saada eriilmelisest kunstiprogrammist. Kultuurikatla ruumides esitlevad enda loomingut stencil-kunstnik Von Bomb, peamiselt söe ja paberi abil realistlikke teoseid loov Liisu Art ja tätoveerimiskunstnik Keefirivunts. Oma loomingut esitleb ka Põhjamaade Hirm alias Pheriskoop.

Sündmuse algus on 21:00. Pileteid hinnaga alates 12€ on võimalik soetada Ticketerist ja kohapeal enne sündmuse algust. Liitu sündmusega Facebookis SIIN!