Kuulus trio, kuhu kuuluvad Axwell, Sebastian Ingrosso ja Steve Angello, oli kolm päeva kestnud festivalil lõpubossiks ja rahvast hullutati kaks tundi kestnud setiga, mille avalooks megahitt "Miami 2 Ibiza".

Rootslaste viimasest ühisest etteastest on möödas juba viis aastat. Kokkusattumus või mitte, aga ka siis esineti just Ultra pealaval. Meeste etteastet hoiti pingsalt saladuses. Juba mitu kuud ringlesid kõlakad, et tantsumuusikasõprade poolt äärmiselt kõrgelt hinnatud Swedish House Mafia saab Ultra festivalil taas kokku, kuid nii meeste mänedžer Amy Thomson kui ka SHM liige Steve Angello lükkasid need jutud toona ümber.

Alles laupäeva hommikul kinnitasid SHM lähedased sõbrad ja kolleegid sotsiaalmeedia vahenduselt rõõmsat uudist ning Miamis ilmusid linna peale trio uhiuued logod.


Axwell ja Sebastian Ingrosso moodustavad omaette ka duo Axwell/\Ingrosso, kelle lugu "Dreamer" on hetkel raadiote üks mängitumaid lugusid. Möödunud kuul teatasid Baltikumi suurima festivali Weekend Festival Balticu korraldajad, et 2016. aasta suvel eestlasi tantsutanud mehed naasevad tänavu Pärnu randa.

"Lahe, et härrased on taas ühise keele leidnud. Kas see püss ka pikemalt paugutama jääb eks seda näitab aeg," kommenteeris Swedish House Mafia taasühinemist Weekendi pressipealik Gunnar Viese. "Eriti hea meel on loomulikult, et 66,6% sellest legendaarsest triost astub taaskord lavale ka Pärnus Weekend Festivali aegu. Eelmisel korral olid Axwell & Ingrosso tänu logistilistele põhjustele esinemas päevavalguses, seekord on duo lavale astumas õhtuhämaruses."

Lisaks on festival 16.-18. augustiks kinnitanud järgnevad artistid: Post Malone, David Guetta, Kygo, Afrojack, Alan Walker, Galantis, Tungevaag & Raaban, Headhunterz, Oliver Heldens, Sigma, $uicideboy$, Big Shaq, Slushii, Tujamo, Moksi, R3hab ja Swanky Tunes.

Baltikumi suurim festival Weekend Festival Baltic pakub külastajatele lisaks mitmel laval rikkalikule programmile palju muid atraktsioone, samuti ei puudu välisündmusele omane telkla. Kaunisse Pärnu randa paigaldatakse 4 lava, kus kolme päeva jooksul astub üles üle 70 artisti.

Piletid festivalile on müügil aadressil www.weekendbaltic.com ning Piletilevi müügipunktides.