Kroonika möönab, et ei lisanud Stahlmani arvamusele omalt poolt midagi, kuid samas ei andnud nad asjaosalistele sõna. "Kuid paraku asjaosalised psühholoogi analüüsi kommenteerimiseks sõna ei saanud ning artikkel põhjustas paarile palju negatiivset tagasisidet tuttavatelt ja lähedastelt, neile endile palju ebamugavust ja negatiivseid üleelamisi," kirjutab Kroonika.

"Mööname, et artikkel sisaldab ebakohaseid väärtushinnanguid, mille kohasuses Kroonika enne artikli avaldamist ei veendunud."

"Kroonika toimetusel on ääretult kahju Elina Netšajevale ja David Pärnametsale tekitatud ebamugavuste ja kannatuste põhjustamise pärast. Kroonika toimetus kinnitab, et meie eesmärgiks ei olnud riivata nende tundeid ega mingil juhul heita nende suhtele halba valgust."

16. märtsil ilmunud ajakirjas Kroonika oli psühholoog Atali Stahlmani poolt kirjutatud lugu, milles ta analüüsis Eesti Laulu võitja Elina Nechayeva ja tema kallima David Pärnametsa suhet. Muuhulgas kirjutas psühholoog Kroonika veergudel, et Elinalt on võetud inimõigused ja teda presenteeritakse nagu tõukoera.