1. Imelised plaastrid

Kui see vaid tõsi oleks. Imeplaastrid, millega muretult alla võtta?! Sellest unistavad ilmselt paljud. Eile, 1.aprilli Anu Välba saates “Hommik Anuga” kõlanud libauudis – kaalulangetus imeplaastritega! Õnge on tänaseks läinud Idealest kodulehe klikkide põhjal juba pea 50 000 inimest.

2. Murdmaasuusataja läheb pensionile

Kui edukas murdmaasuusataja Karel Tammjärv eile sotsiaalmeedia vahendusel teatas, et tema karjäär on nüüd läbi, põhjendades oma otsust sooviga edaspidi keskenduda rohkem koolile ja pereloomisele, olid nii sporditoimetused kui fännid pehmelt öeldes hämmingus. Nii pidi Tammjärv veel tänagi ajakirjanduse vahendusel selgitustööd tegema, et tegemist oli vaid aprillivimkaga.

3. Vanilla Ninja tuleb taas kokku

Saate "Hommik Anuga" 1. aprilli külalisteks olnud Piret Järvis-Mildre ning Lenna Kuurmaa teatasid eetris tõsimeeli, et plaanivad taaselustada vana ehk tüdrukutebändi Vanilla Ninja uuesti kokku kutsuda ja suvel tuurile minna. Ilmselt nii mõnegi tulihingelise fänni jaoks mõjus lõbus aprillinali hoopis inetu valena.

4. Agarad ajakirjanikud Soomaal

Ajalehe Sakala ajakirjanikele tõmmati korralikult vesi peale, kui eile Soomaa rahvuspargi Facebooki lehel ilmunud teatele Tohvri kandis olevast veeuputusest reageeriti fotograafi kohale saatmisega. Libauudise sisu, mis ütles, et Tohvri poolt sisenedes on sadakonna meetri ulatuses maantee üle ujutatud ning seetõttu autoliiklus takistatud, osutus kohapeal hoopis “kuivaks” naljaks.

5. Starbucks tuleb Eestisse

Tuntud kohvibrändi Starbucks Eestisse tulekust unistajad said eile kõvasti naerda, kui Kotka Tervisemaja Facebooki lehel ilmus uudis, kus teatati, et 1. juulil plaanitakse Kotka Tervisemaja C-ossa esimesele korrusele Starbucks avada. Sooja kohvi asemel serveeriti inimestele aga kena aprillinali.