Muhedad suvesangarid Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja suunduvad erinevatesse Eesti nurkadesse, et leida üles kõik need seni avastamata andekad eestlased. Kas usute, et on olemas asjad, mis kustutavad äikese, sudu ja naftareostuse? Tundub uskumatuna, et üks väike vahend võib muuta maailma, kuid nii see on – harmoniseerijatega on võimalik mitte ainult oma pisimured eemale tõugata, vaid ka globaalsetest probleemidest vabaneda!

Tänases saates tutvustavad saatejuhid vahendeid, mis on spetsiaalselt disainitud nii, et tekiks suur energiaväli. Harmoniseerijad avavad tšakraid ja suudavad isegi äikesepilved laiali ajada, puhastada õhusaastet, soodustada taimede kasvu ja isegi panna vihmasaju seisma! Indrek ja Kristjan näitavad vaatajatele ka surematuse sõrmuseid, mis panevad jalutud kõndima ja kõik inimesed noorenema.

Juttu tuleb ka postitantsust ehk trennist, mis on on nagu terve jõusaal ühes seadmes ning kust tulevad Eesti parimad õhusportlased. Seejärel saavad Indrek ja Kristjan tunda maailmamoodi ehk lähevad Kopli Couture poodi, kus müüakse vintage esemeid. Ning tutvustatakse ka väikest Itaaliat, mis asub Maardus ehk lugu parima Itaalia pasta sünnist.