"Hei maailm!" alustab paar ühist teadaannet. "Nii… Meil on midagi, mida me soovime jagada. Esiteks on imelik tunne, et me peame säärast uudist jagama kõigiga. Aga see on selle elu tagajärg, mida me elada oleme otsustanud, mille eest oleme ka väga tänulikud. Me elame imelisel ajal, kuid see on ka aeg, kus tõde saab kergesti moonutatud "alternatiivseteks faktideks". Seega me tahame jagada tõde nii, et te teate, et kui te ei lugenud seda siin, siis on see kindlasti väljamõeldis," kirjutasid Channing ja Jenna.

"Me oleme otsustanud armastava paarina lahku minna. Me armusime sügavalt nii palju aastaid tagasi ja meie teekond oli maagiline. Absoluutselt mitte midagi pole selles osas muutunud kui palju me teineteist armastame, kuid armastus on ilus seiklus mis viib meid praeguseks erinevatele teedele. Selle otsuse põhjuseks pole saladused ega salapärased sündmused. Lihtsalt kaks parimat sõpra said aru, et on aeg võtta hingamisruumi ja aidata teineteist nii palju kui võimalik, et elada rõõmuga täidetud elu. Me oleme endiselt perekond ja jääme alati armastavateks ja pühendunud lapsevanemateks Everlyle. Me ei kommenteeri seda teemat peale seda postitust ja täname kõiki ette meie pere privaatsuse austuse eest."

Paar sai tuttavaks aastal 2006, mil nad mõlemad näitlesid filmi "Step Up" peaosades. Tookord ei teadnud veel keegi, et filmis armunud tegelased ka päriselus teineteisele silma peale panid.