"Signe oli iga meeskonna unistus. Olgu selleks siis töökollektiiv või perekond, ta andis endast alati maksimumi, tegi kõike hingega, armastas ja hoolis. Ta oli võrratult positiivne kolleeg, parim elukaaslane oma armsale Tõnisele ja äge ema kahele tublile pojale," sõnab Ingrid.

"Ingrid ja Signe jäid omavahel suhtlema ka siis, kui Signe läks Kroonikast Filmimehe peatoimetajaks. "Käisime üksteisel külas ja rääkisime asjadest, mida kaugeltki igaühega ei räägi. Signe mõistis ja toetas alati, oli hea kuulaja ning kui vaja, ka lohutaja. Tugeva ja targa naisena oli tal asjadest alati oma arvamus," kiidab Ingrid sõpra ja kolleegi järelhüüdes.

""Kodutunde" saate juhtimine oli temasugusele suurele hingele kõige õigem eneseteostus üldse. Ta tundis, et saab selle saatega midagi konkreetset ära teha, kedagi aidata, mitte veeta oma päevi tujukate staaride ja staarikeste tegemistega kursis hoides, nagu töö Kroonikas ja hiljem Naistelehes ette nägi," kirjeldab Ingrid Veidenberg.

"Istusime kord tema Jüri kodus köögilaua taga, sõime Signe tehtud maitsvat kapsapirukat ja Signe ohkas südamepõhjast: "Kuidas teha avaliku elu tegelastele selgeks, et kuulsusel ei ole on-off nuppu? Tuntust ei saa sõrmenipsuga välja lülitada ja rääkida meediaga ainult siis, kui on endale kasulik!" Kasutan seda Signe kuldset mõtet alati, kui on vaja kellelegi meedia toimimise põhimõtteid selgitada. Jääme Sinust suurt puudust tundma, kallis Signe! Me ei unusta Sind kunagi," meenutab Ingrid.

Jaga
Kommentaarid