Aasta parimaid kaskadööre hinnatakse küll juba 2001. aastast alates näiteks Taurus World Stunt Awards tseremoonial, kuid kui Oscarid teeksid sama, siis oleks see päris suur edusamm, sest olgem ausad - kaskadöörid panevad tihtipeale oma elu ohtu, et aasta suurimates fantaasia - ja ulmemärulites paistaksid trikid välja eriti efektsed, sest kõike ei saa sugugi ainult arvuti abil teha ning kaskadöörid pole arvutiefektide peale tulekuga kuskile kadunud.

Suurbritannia portaalile Female First intervjuud andes selgitas Mirrren, miks üldse anti temavanuses naisele võimalus osaleda märulifilmides. Tema hinnangul on Oscari-võitjaks olemisel üks selge eelis - vanus ja sugu ei oma tähtsust, sest milline filmistuudio ei tahaks oma märulites näha armastatud ja hinnatud näitlejat, kes on veel võitnud ka Oscari?

Mirreni hinnangul vääriksid kaskadöörid, kellega on ta nüüd tihedalt koostööd teinud, palju suuremat tähelepanu ja seda eriti Ameerika filmiakadeemia poolt. Mirreni arvates on kaskadöörid kunstnikud ja tõelised professionaalid, kes näevad oma ala juures väga palju vaeva.

Kui arvestada, et kinokassades purustavad rekordeid jätkuvalt erinevatesse žanritesse kuuluvad märulid ja ka seda, et kaskadöörid on juba aastaid üritanud Ameerika filmiakadeemiat veenda antud kategooria vajalikkuses, siis äkki oleks tõesti viimane aeg anda ka Ameerika filmitööstuse tähtsaim auhind neile, keda me filmides küll tähele ei pane, aga kelleta poleks märulid nagu 10 Oscarile kandideerinud "Mad Max: Raevu tee" või "Kiirete ja vihaste" filmid kunagi valmis saanud või vähemalt poleks need olnud nii võimsad elamused.

Helen Mirrenit näeme varsti ka Disney filmis "Disney "The Nutcracker and the Four Realms".