Näitlemisest loobumise juttu rääkis hoopis näitlejanna Selma Blair, kellega Diaz mängis koos filmis “Ropult magus” (“The Sweetest Thing”, 2002).

Blair kirjutas: “Mulle oleks väga meeldinud teha filmile järg, aga Cameron pani ameti maha ja ütles, et tema ja näitlemisega on “kõik”.”

Blair lisas, et Diazel pole vajadust rohkem erinevates filmides kaasa lüüa, sest ta elu on juba niigi suurepärane. Ta on kuulus, tal on palju raha, suurepärane abikaasa ja kellelgi pole õrna aimugi, kuhu poole ja kui kõrgele hüpata, et Diaz filmimaailma tagasi tuleks.

Hiljem vabandas Blair Twitterisäutsuga ja selgitas, et tema jutt oli lihtsalt nali.

Samas andis Diaz hiljuti Entertainment Weekly'le intervjuu koos Selma Blair'i ja Christina Applegate'iga. Muljetati filmist "Ropult magus", mis linastus 16 aastat tagasi, ja räägiti, miks mitte teha veel üks osa. Seepeale ütles Diaz aga, et ta on päriselt filmimaailmaga lõpparve teinud.

Pikemat ingliskeelset intervjuud saad lugeda SIIT.

Viimati mängis Cameron Diaz 2014. aastal linastunud filmis "Annie". Ta ei saanud filmi eest just parimat tagasisidet. Näiteks filmikriitik Robert Ebert ütles, et võrreldes teiste näitlejatega oli Diaze osa nõrk.

Diaz ise rääkis aasta tagasi näitlemise kohta, et probleemiks pole pikad tunnid või kellegi õel arvustus, vaid pidev reisimine. In Goop Health nimelisel üritusel sõnas Diaz, et ta lihtsalt läks veidiks ajaks eemale, sest tunneb segadust selle osas, kes ta enda jaoks on. Näitlejanna sõnul vajab ta pisut aega, et olla jälle tervik.

Näitlejannale lähedaste inimeste sõnul veedab Diaz viimasel ajal rohkem aega oma abikaasaga.

Allikas: ew.com, express.co.uk, eonline.com