Daily Mail viitab, et Venemaa on marus, et seoses endise spiooni Sergei Skripali mürgitamisega paljud nende diplomaadid riigist välja saadeti. Nii toodetakse pidevalt oma nn vastupropagandat, et brittide maine venelaste seas pihuks ja põrmuks teha.

Vene föderatsiooninõukogu info ja meedia komisjoni esimees Aleksei Puškov sõnas väljaande andmetel seda, et kuninganna Elizabeth II läheneb joomisele kui omamoodi tseremooniale. "Näiteks enne õhtusööki joob ta kokteili, mis tehtud džinnist ja veinist, lisatud on jääd ja sidruneid."

Ta jätkas, et pärast sööki eelistab kuninganna klaasikest veini koos šokolaadiga. Ühtlasi meeldivat kuningannale ka kuiv Martini, päeva lõpetavat ta aga šampusega.

Lisaks väitis Puškov, et Suurbritannia peaminister Theresa May armastab väga tihti konjakit juua. Puškovil oli isegi võtta ühe eksperdi arvamus, kes viitas, et kui piltidel näha, et May mingitki jooki rüüpab, siis käehoiak viitab sellele, et tema eelistus oleks konjak, just konjakiklaasi on ta harjunud hoidma.