Pikalt tegutsenud legendaarse Austraalia kollektiivi Nick Cave & The Bad Seeds kontsertfilmis "Distant Sky" on jäädvustatud bändi 2017. aasta oktoobris Kopenhaageni kuninglikul areenil toimunud erakordne kontsert, kus üle kolme aasta taas lavale astunud mehed tutvustasid bändi uut albumit "Skeleton Tree" ja esitasid lugusid oma kullavaramust. Kontsert ja uus materjal võeti ülimalt hästi vastu nii fännide kui ka kriitikute poolt ning esinejad suutsid üle aastate taaselustada sügava, intiimse suhte, mis luuakse fännidega kõikjal, kus bänd esineb.

"Distant Sky - Nick Cave & The Bad Seeds Live“

Pika ja tunnustatud karjääriga mehed teenisid vaid parimaid arvustusi oma eelmise aasta turneel, mis algas 2017. aasta jaanuaris Austraalias, liikus läbi Ameerika Ühendriikide ja lõppes Euroopas. Neid esinemisi peetakse bändi karjääri kõige emotsionaalsemateks, kuna nende viimane album "Skeleton Tree" on salvestatud just pärast Nick Cave’i poja traagilist surma.

Kontsertetenduse režissööriks on auhinnatud filmitegija David Barnard, kes on varasemalt teinud koostööd maailmanimedega Radiohead, Björk, Alice Cooper ja Spice Girls.

"Distant Sky - Nick Cave & The Bad Seeds Live" Coca-Cola Plazas neljapäeval, 12. aprillil kell 19.30.