Staar paljastas ajakirjale People antud intervjuus, et on pidanud elama bipolaarse häire diagnoosiga juba 17 aastat. Lauljale määrati diagnoos esmakordselt 2001. aastal, kui Mariah tuli viia füüsilise ja vaimse kokkuvarisemise tõttu haiglasse. “Ma ei tahtnud seda uskuda,” sõnas ta meenutades tookordset juhtumit.

“Kuni praeguse ajani elasin ma eituses ja isoleerimises ning pidevas hirmus, et keegi mind paljastaks,” ütleb ta. “See oli liiga raske koorem kandmiseks ja ma lihtsalt ei suutnud enam. Ma otsisin ja ka sain ravi, ümbritsesin end positiivsete inimestega ja sain naasta selle juurde, mida ma armastan üle kõige — kirjutada laule ja teha muusikat.”

Mariah Carey on üks edukamaid lauljaid läbi aegade. Tal on 18 edetabelites esikohal olnud lugu, üle 200 miljoni müüdud plaadi, kuid terve karjääri pidi Carey vaikuses kannatama bipolaarset häiret. Maailma kuulsaim diiva viibib nüüdseks teraapias ja saab ravimeid.

“Ma võtan nüüd ravimeid mis näivad toimivat. Nad ei tee mind liiga väsinuks või uimaseks. Õige tasakaalu leidmine on kõige olulisem,” lisas Mariah lõpetuseks.