1. Anu Saagim

Bravuuritar pidas 9. aprillil oma 56. sünnipäeva, kuid maharahunemise märke pole kuskilt tunda. Portaali Elu24 pikaaegne peatoimetaja ja sisuline looja Saagim püüab uusi kõrgusi Õhtulehe veebi loovjuhina. Seksikas naine kappab endiselt mööda seltskonnaüritusi ja teeb oma välimusega ka poole noorematele silmad ette.

Anu Saagim Vikerhommikus

2. Nancy Himma-Matsik

90dnate diskokuninganna Nancy on tõeliselt pidurdamatu naine, 52-aastaselt jätkab ta kodumaiste klubide ja baaride lavalaudade kulutamist, nähes seejuures vapustavalt nooruslik välja. Kindlasti on tähtis osa ka geenidel: Nancy ema on Els Himma, kes näeb samuti oma vanuse kohta väga vitaalne välja.

Laulja Nancy Himma

3. Vilja Savisaar-Toomast

Aastaid poliitikas tegev olnud Vilja on Anu Saagimi eakaaslane, ehkki sündinud mõned kuud hiljem. Praegu on naine poliitikast loobunud ja asunud tööle Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) palliatiivravi keskuse psühholoogina.

Vilja Toomast, PERHi psühholoog, endine riigikogulane

4. Marju Länik

Estraadidiiva Marju Länik tähistas eelmisel aastal oma 60. juubelit, pika lavakarjääriga lauljanna viimased aastad on olnud äärmiselt tihedad. Võitis ju tema laul "Karikakar" sajandi parima laulu tiitli, pärast seda osales ta ka Eesti Laulu konkursil looga "Täna otsuseid ei tee". Marju särav naeratus ja kuulus blond soeng mõjuvad tänaseni väga nooruslikuna. Ei oskaks arvatagi, et Länikul on käimas juba seitsmes aastakümme.

Eesti Muusikaettevõtluse auhinnad

5. Laine Randjärv

Reformierakondlasest riigikogu liige Laine Randjärv on 53-aastane, kuid hoolitseb oma välimuse eest ja näeb suurepärane välja. Randjärv võttis hiljuti ka dieediga 10 kilo alla, mille eest ta ka palju komplimente on saanud.

Laine Randjärv

6. Angela Aak

Angela Aak, ansambli Blacky kitarrist on tõenäoliselt Eesti kõige tuntuim transsooline. Kuulsuse haripunktis rääkis naine isiklikust eraelust ja igapäevaraskustest meeleldi, ta isegi poseeris heategevusliku kampaania raames alasti! Nüüd aga ei ole temast pikemat aega midagi kuulda olnud. Kuid meeste südameid on ta alati osanud kiiremini põksuma panna!

7. Marika Tuus-Laul

Blondid kiharad, sinised silmad ja kelmikad prillid ei jäta küll kedagi külmaks! Marika on alati hoidnud silma peal moel ja esmamulje ning kostüümid on alati justkui nõelasilmast tulnud. Poliitiku loomulikust ilust annab kindlasti märku ka see, et justnimelt tema pidi algselt mängima "Kevades" Raja Teelet. Pole siis ime, et ta ka 66-aastaselt hea välja näeb.

Presidendi vastuvõtt ERMis. Fotostend. EV100

8. Marje Hansar

Alati südikale ja särtsakale Marje Hansarile ei ütlekski esialgu peale vaadates, et naine liigub juba 60. eluaasta suunas. Skandaalne naine riietub alati ekstravagantses ja ka veidi paljastavas riietuses ning meik on alati hoolitsetud ja ergas. Õllesummeri kuninganna teab, mida teha, et tiitlit hoida.

Marje Hansar (paremal)

9. Signe Kivi

Tituleerimata Eesti kunstikuninganna. Signe Kivi on kunstiinimesena osanud alati imeline välja näha. Tema välimus presidendiballidel on alati olnud jahmatavalt rabav ning väljapeetud. Naine, kes juba oskab võluda loomuliku ilu ja värskusega.

Signe Kivi

10. Maire Aunaste

64-aastane Maire Aunaste rõõmustas vaatajaid pikalt ETV-s erinevate saadete juhina, viimased aastad on kuraasikas daam figureerinud Riigikogu koosseisus, vaatamata väärikale vanusele on naine endiselt tegus ja vitaalne.

Maire Aunaste.