1. "Peeter Pikk-kõrv"

"Peeter Pikk-kõrv" on vahva seiklustest pakatav film. Kõik, kes on jäneste fännid ja hindavad mõnusat maaelu, saavad kindlasti hea elamuse osaliseks. Naeru jagub siin kõigile!

"Peeter Pikk-kõrv" on praegu kinodes.

2. "Lino"

Filmid, kus soovid veavad viltu, on alati naljakad. Sama juhtub ka Linoga, kes on meelelahutaja ja on väsinud, et tema kassikostüümi üle naerdakse. Lino tahab oma elu muuta ja külastab võlurit. Nagu alati, läheb midagi viltu ja Lino ärkab üles hoopis suure kassina.

"Lino" on praegu kinodes.

3. "Tinno. Sa pole iial üksi"

Island on üks imeline maa. Selle võlusid saab näha juba 13. aprillil, kui kinodesse jõuab Islandi animatsioon "Tinno. Sa pole iial üksi", mis räägib väikese linnupoja seiklustest Islandi karmis talves. Seega, kui tavapärased Pixari ja Walt Disney toodangud on muutunud igavaks, siis soovitame pilgu peale visata Islandi vahvale animatsioonile.

"Tinno. Sa pole iial üksi" on praegu kinodes.

4. "Koerte saar"

Jah, tõepoolest Wes Andersoni "Koerte saare" puhul pole tegemist klassikalise animatsiooniga, vaid hoopis stop-motioni laadi nukufilmiga. Siiski oleks patt teda nimistust välja jätta, sest legendaarse Wes Andersoni filmid üllatavad alati oma originaalsusega.

"Koerte saar" on praegu kinodes.

5. "Siit tuleb võlur Torss"

Võlur Torss on nagu ka pealkiri ütleb, üks torssis võlur. Kuidas ta muudab noore poisi Terry elu ja mis põnevaid sündmusi toovad õhupallikuningriidid, politseidraakonid ja muud tegelased, saab näha juba juunis!

"Siit tuleb võlur Torss" alustab kinodes 29. juunil.

6. "Hotell Transilvaania 3"

Armastatud animafilmi kolmandas osas läheb koletiste perekonnal puhkuseks! Kuidas Dracula kruiisilaeval koos teiste külaliste ja pööraste tegelaste toime tuleb saab vaadata juba suvisel ajal.

"Hotell Transilvaania 3" alustab kinodes 13. juulil.

7. "Imelised 2"

Mäletame küll, kui populaarne oli omal ajal välja tulnud "Imeliste" esimene osa. Järge on oodanud sellele juba aastaid nii väikesed kui suured. Õnneks nüüd on ootus läbi ja juba selle aasta augustis saame taaskord kohtuda imeliste "Imelistega".

"Imelised 2" alustab kinodes 3. augustil.

8. "Pisipäkk"

Sügisel hüppab kinolinale vahva animeeritud seiklusfilm "Pisipäkk", mis tutvustab meile lumeinimeste maailma hoopis uuel ja põnevamal moel. Kes teab, kui film välja tuleb, äkki katab ka maad valge lumekiht.

"Pisipäkk" alustab kinodes 5. oktoobril.

9. "Grinch"

Jõuludeni on veel pikk maa, aga sellegi poolest on, mida oodata. Unustage Jim Carrey ja tema Grinch (tegelikult ärge unustage, tema Grinch on ka vastikult tore), aga aeg on tervitada uut Grinchi, kellele annab hääle Benedict Cumberbatch. Animeeritud Grinchi seiklused on teie ees juba jõulukuul!

"Grinch" alustab kinodes 7. detsembril.

10. "Koopainimene"

Lõpetuseks on üks hea film teistmoodi animatsiooni austajatele. Samalt autorilt, kes on teinud ka "Wallace ja Gromit: Libaküüliku needus". Kinodes "Koopainimene" enam ei jookse, aga üks aasta ägedamaid animatsioone on see kindlasti!