Ligi 146-kilogrammine Daniel Kidman proovis ühel päeval teha kükke, kuid ühtäkki tundis ta rinnus tugevat valu. Olenemata noorest vanusest ütlesid arstid talle, et ülekaalulisus ja karastusjoogisõltuvus on põhjustanud tervisehäda.

Mõni aeg hiljem jättis Kidmani maha tema tüdruksõber, sest noormees oli muutunud liiga paksuks ja tal olid tervisehädad. Täpsemalt jäi Kidmani tüdruksõber petmisega vahele. Kui Kidman nõudis juhtunule selgitust, ütles tüdruksõber talle, et kuna mees on paksuks läinud, ei tundu ta enam atraktiivne.

Juhtunust šokeerituna otsustas Kidman end käsile võtta. Tänaseks on karastusjoogisõltlasest ja ülekaalulisest noormehest saanud igati vormis personaaltreener, kelle suurepärane vorm teeb silmad ette paljudele.

Vaid aastaga suutis Kidman võtta kaalust maha ligi 57 kilogrammi. Mehe sõnul paranes tema tervis iga päevaga. Ta alustas treeningutega 2016. aasta jaanuarikuus. Kidmani arvates on see parim otsus, mille ta on elus teinud.

Millest tulid aga kõik lisakilod? Nüüdseks 26-aastane Kidman arvab, et põhjuseks oli mugav elu ja lisasissetulek.

Kui Kidman oli kindlas suhtes ja tal oli normaalse sissetulekuga töökoht, sai ta endale lubada kõike, mida hing ihaldas. Tema menüüsse kuulusid kõiksugused karastusjoogid ja rasvased toidud. Aja jooksul lisandusid kilod ja halvenes tervis.

Kidman rõhutab, et armastus jõusaali ja trenni vastu ei tulnud aga kohe. See võttis aega ja nõudis pühendumist. Kuigi ülekilod hakkasid kiiresti langema, siis sellele vaatama pidi ta ennast alguses sundima.

Allikas: mirror.co.uk